Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona spain fc Fallidis
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Caballo geeft een lange en hoge pass. Pulicelli rent richting de bal. Klungelig pakt Pulicelli de bal. Pulicelli schiet op doel. Belligerante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - Fallidis 0:1

9e minuut.
Cilfoni geeft de bal voor. Conficconi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Re. Re krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodati verovert de bal door een tackle van achteren. Tecchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tecchi krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Raccaro rent richting de bal. Marconato is nu in balbezit. Raccaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Raccaro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Marconato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marconato met een snel genomen vrije trap. Parolaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Calandrini met een harde bal richting middenveld. Caballo probeert de bal met de borst te controleren. Caballo passt de bal zonder na te denken. Bossoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossoletti geeft de bal voor. Belligerante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Conficconi de bal. Ielli rent richting de bal. Ielli passt de bal zonder na te denken. Tecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bonora kopt de bal weg. Pulicelli rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Scapin ... Strafschop! Pulicelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulicelli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona spain fc 42%, Fallidis 58%.
Barcelona spain fc - Fallidis 0:1

52e minuut.
Tecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchi geeft een hoge lob. Ielli rent richting de bal. Ielli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelona spain fc - Fallidis 1:1

60e minuut.
Gazzaneo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saraceno komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bottina rent richting de bal. Bottina probeert naar een medespeler te passen. Tecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecchi draait met de bal, schiet en ... Beccarini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parolaro bokst de bal weg.

73e minuut.
Saraceno met een sublieme pass. Re bereikt de bal nog maar net als eerste. Re geeft een lange en hoge pass. Cilfoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Saraceno kopt de bal weg. Re rent richting de bal. Conficconi begaat een overtreding. Conficconi krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Pulicelli geeft de bal voor. Bonora rent richting de bal. Met opzet legt Re zijn tegenspeler op de grond. Re krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona spain fc 34%, Fallidis 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona spain fc - Fallidis 1:1