Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sursum Corda FC DonMatteo FC
343Bs2p Tactiek 555
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 40.1
very good Schieten good
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Dell`Atti passt de bal in één keer door. Daar is Tulkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulkis speelt de bal door. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milazzo met een snelle inworp. Paba met een sublieme pass. Brandolisi is nu in balbezit. Brandolisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Spitti rent richting de bal. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis passt de bal in één keer door. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ... Simoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smiotanko kopt de bal weg. Brandolisi is nu in balbezit. Brandolisi schiet op doel. Simoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Perin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulkis met een snelle inworp. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Todon passt de bal zonder na te denken. Paba rent richting de bal. Paba probeert naar een medespeler te passen. Brandolisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Milazzo met een snelle inworp. Paba probeert naar een medespeler te passen. Brandolisi is nu in balbezit. Brandolisi schiet op doel. Simoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dell`Atti probeert naar een medespeler te passen. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis passt de bal met de wreef. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dell`Atti probeert naar een medespeler te passen. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis speelt de bal door. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann schiet op doel. Simoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 31%, DonMatteo FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sursum Corda FC - DonMatteo FC 0:0

50e minuut.
Duró kopt de bal weg. Milazzo is nu in balbezit. Peruzzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peruzzi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Özçelik probeert naar een medespeler te passen. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró passt de bal in één keer door. Brandolisi rent richting de bal. Brandolisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Eyzaguirre geeft de bal voor. Inworp. Milazzo met een snelle inworp. Todon rent richting de bal. Todon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - DonMatteo FC 1:0

74e minuut.
Ravenni speelt de bal door. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šmida krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Spitti met een sublieme pass. Tulkis heeft problemen om de bal te vangen. Tulkis passt de bal in één keer door. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Simoiu bokst de bal weg. Brandolisi is nu in balbezit. Brandolisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - DonMatteo FC 2:0

84e minuut.
Schivardi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulkis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Todon met een sublieme pass. Milazzo rent richting de bal. Milazzo passt de bal in één keer door. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sursum Corda FC - DonMatteo FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sursum Corda FC 30%, DonMatteo FC 70%.
Sursum Corda FC - DonMatteo FC 3:0