Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giovani lottatori SSC Bari
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 29.7
redelijk Schieten goed
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Pietras verovert de bal door een tackle van achteren. Pietras geeft de bal voor. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado draait met de bal, schiet en ... Trotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - SSC Bari 1:0

5e minuut.
De Filippy met een snelle inworp. Broggi is nu in balbezit. Broggi met een sublieme pass. Trappe is nu in balbezit. Trappe haalt uit met een fantastische trap. Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bracchitta geeft een lange en hoge pass. Campigotto geeft de bal voor. Trappe is nu in balbezit. Trappe draait met de bal, schiet en ... Vanzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giovani lottatori - SSC Bari 1:1

10e minuut.
Campagnolo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conforti komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Fara met een snelle inworp. Massanisso is nu in balbezit. Massanisso speelt de bal door. Trappe rent richting de bal. Trappe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De Filippy met een sublieme pass. Musto bereikt de bal nog maar net als eerste. Musto geeft een hoge lob. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - SSC Bari 2:1

17e minuut.
Campigotto rent richting de bal. Campigotto passt de bal met de wreef. Trappe rent richting de bal. Trappe schiet op doel. Vanzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Giovani lottatori - SSC Bari 2:2

19e minuut.
Bracchitta geeft een hoge lob. Broggi kan de bal niet met de borst controleren. Broggi passt de bal in één keer door. Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trappe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Conforti geeft een hoge lob. Massanisso is nu in balbezit. Massanisso passt de bal met de wreef. Trappe rent richting de bal. Trappe draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - SSC Bari 2:3

32e minuut.
Alescio met een sublieme pass. Ramseier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broggi. Broggi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bracchitta met een snelle inworp. Parmeggiani met een sublieme pass. De Filippy met een sublieme pass. Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trappe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
De Filippy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trappe de bal. Blasi rent richting de bal. Trappe rent richting de bal. Trappe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vanzini trapt de bal weg. Scattone kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muraglia de bal onder controle te krijgen. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alescio probeert naar een medespeler te passen. Ramseier rent richting de bal. Ramseier passt de bal zonder na te denken. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 56%, SSC Bari 44%.
Giovani lottatori - SSC Bari 2:3

52e minuut.
Broggi probeert naar een medespeler te passen. Blasi rent richting de bal. Blasi speelt de bal door. Trappe bereikt de bal nog maar net als eerste. Trappe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - SSC Bari 2:4

56e minuut.
De Filippy probeert naar een medespeler te passen. Frosi met een sublieme pass. Scattone rent richting de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Fara de bal onder controle te krijgen. Parmeggiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmeggiani met een sublieme pass. Pietras rent richting de bal. Pietras geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Massanisso probeert naar een medespeler te passen. De Filippy is nu in balbezit. De Filippy passt de bal in één keer door. Campigotto is nu in balbezit. Campigotto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Scattone rent richting de bal. De Filippy onderschept slim de pass. De Filippy probeert naar een medespeler te passen. Trappe is nu in balbezit. Trappe haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Blasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trappe rent richting de bal. Trappe passt de bal in één keer door. Campigotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Campigotto geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 56%, SSC Bari 44%.
Giovani lottatori - SSC Bari 2:4