Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC vostra Footclub 104
Normal Tactiek 424
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
De Simone trapt de bal weg. Di Santo is nu in balbezit. Di Santo passt de bal met de wreef. Grandoni rent richting de bal. Grandoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zazzeri kopt de bal weg. Tognetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gavazzeni. Gavazzeni krijgt een gele kaart. Tognetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tognetti komt bij de bal en schiet. Fissiraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC vostra - Footclub 104 0:1

20e minuut.
Cristillo onderschept slim de pass. Cristillo geeft een hoge lob. Qualizza is nu in balbezit. Qualizza haalt uit met een fantastische trap. De Pietri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Di Santo probeert naar een medespeler te passen. Qualizza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arancini. Arancini krijgt een gele kaart. Qualizza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qualizza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De Simone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Porcelli verovert de bal door een tackle van achteren. Qualizza rent richting de bal. Qualizza passt de bal zonder na te denken. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De Simone trapt de bal weg van het doel. Di Santo kopt de bal weg. Grandoni is nu in balbezit. Qualizza is nu in balbezit. Qualizza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC vostra - Footclub 104 1:1

28e minuut.
Tognetti verovert de bal door een tackle van achteren. Porcelli onderschept slim de pass. Porcelli passt de bal zonder na te denken. Grandoni is nu in balbezit. Grandoni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Porcelli passt de bal zonder na te denken. Qualizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Qualizza met een sublieme pass. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC vostra - Footclub 104 2:1

39e minuut.
Arancini is nu in balbezit. Grandoni onderschept slim de pass. Arancini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arancini krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Fallacara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Santo is nu in balbezit. Di Santo passt de bal met de wreef. Qualizza is nu in balbezit. Qualizza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC vostra 34%, Footclub 104 66%.
AC vostra - Footclub 104 2:1

52e minuut.
Cristillo onderschept slim de pass. Cristillo passt de bal met de wreef. Fallacara rent richting de bal. Qualizza rent richting de bal. Qualizza haalt uit met een fantastische trap. De Simone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Porcelli speelt de bal door. Qualizza is nu in balbezit. Qualizza passt de bal met de wreef. Grandoni is nu in balbezit. Grandoni schiet op doel. De Simone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piscopello heeft problemen om de bal te vangen. Piscopello geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Faralli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonvicini rent richting de bal. Bonvicini haalt uit met een fantastische trap. De Simone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Sangion trapt de bal weg van het doel. Fallacara kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Porcelli de bal onder controle te krijgen. Verdone rent richting de bal. Verdone schiet op doel. Fissiraga bokst de bal weg.

75e minuut.
Fallacara verovert de bal door een tackle van achteren. Tognetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Porcelli zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Porcelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Porcelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Qualizza is nu in balbezit. Qualizza passt de bal zonder na te denken. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandoni draait met de bal, schiet en ... Piscopello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De Pietri rent richting de bal. Qualizza verovert de bal door een tackle van achteren. Qualizza probeert naar een medespeler te passen. Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandoni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Grandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fallacara onderschept slim de pass. Fallacara met een sublieme pass. Bonvicini is nu in balbezit. Bonvicini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC vostra 47%, Footclub 104 53%.
AC vostra - Footclub 104 2:1