Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona spain fc SBS FC
Attack Tactiek 433
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Saraceno verovert de bal door een tackle van achteren. Saraceno speelt de bal door. Zuppiroli is nu in balbezit. Tecchi onderschept slim de pass. Tecchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona spain fc 44%, SBS FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcelona spain fc - SBS FC 0:0

46e minuut.
Daar is Distinzieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tecchi onderschept slim de pass. Tecchi passt de bal zonder na te denken. Breda is nu in balbezit. Breda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Marconato bereikt de bal nog maar net als eerste. Distinzieri onderschept slim de pass. Distinzieri speelt de bal door. Daar is Germani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Scapin is nu in balbezit. Alberoni bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scapin. Scapin krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Santoni speelt de bal door. Germani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taccoli rent richting de bal. Alberoni onderschept slim de pass. Alberoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Marconato geeft de bal voor. Zuppiroli rent richting de bal. Tecchi onderschept slim de pass. Tecchi draait met de bal, schiet en ... Montalcini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona spain fc - SBS FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona spain fc 47%, SBS FC 53%.
Barcelona spain fc - SBS FC 1:0