Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Fusillo Sursum Corda FC
352 Tactiek 343Bs2p
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.7 gemiddelde waardering 47.1
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Del Lesto met een harde bal richting middenveld. Todon kopt de bal weg. Malgioglio heeft problemen om de bal te vangen. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Klungelig pakt Todon de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sacchi. Todon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dell`Atti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Šmida geeft een lange en hoge pass. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Malgioglio onderschept slim de pass. Todon onderschept slim de pass. Todon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Lesto trapt de bal weg. Tognini kopt de bal weg. Dalfovo is nu in balbezit. Dalfovo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Del Lesto met een sublieme pass. Paba kopt de bal weg. Todon rent richting de bal. Todon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:1

19e minuut.
Oddoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolisi onderschept slim de pass. Brandolisi passt de bal met de wreef. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon geeft een lange en hoge pass. Brandolisi rent richting de bal. Brandolisi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kunstmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:2

27e minuut.
Tulkis met de inworp. Dell`Atti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Atti probeert naar een medespeler te passen. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Del Lesto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Del Lesto met een sublieme pass. Brandolisi kopt de bal weg. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann draait met de bal, schiet en ... Del Lesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Dell`Atti onderschept slim de pass. Dell`Atti speelt de bal door. Kunstmann probeert de bal met de borst te controleren. Kunstmann schiet op doel. Del Lesto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:3

32e minuut.
Todon is nu in balbezit. Todon geeft de bal voor. Brandolisi is nu in balbezit. Brandolisi schiet op doel. Del Lesto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:4

35e minuut.
Dell`Atti met een sublieme pass. Tulkis rent richting de bal. Tulkis passt de bal zonder na te denken. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Milazzo probeert naar een medespeler te passen. Paba rent richting de bal. Paba passt de bal zonder na te denken. Todon rent richting de bal. Todon draait met de bal, schiet en ... Del Lesto bokst de bal weg. Todon bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon draait met de bal, schiet en ... Del Lesto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:5

42e minuut.
Milazzo geeft een hoge lob. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon rent richting de bal. Todon schiet op doel. Del Lesto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fusillo 85%, Sursum Corda FC 15%.
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:5

47e minuut.
Kunstmann is nu in balbezit. Brandolisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Todon rent richting de bal. Todon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Firinu speelt de bal door. Paba probeert naar een medespeler te passen. Milazzo probeert naar een medespeler te passen. Brandolisi rent richting de bal. Brandolisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Paba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paba passt de bal zonder na te denken. Dell`Atti speelt de bal door. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:6

53e minuut.
Milazzo rent richting de bal. Milazzo geeft een lange en hoge pass. Malgioglio heeft problemen om de bal te vangen. Todon rent richting de bal. Todon draait met de bal, schiet en ... Paal! Del Lesto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Fortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortini geeft de bal voor. Cazzulani kopt de bal weg. Todon rent richting de bal. Todon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi geeft de bal voor. Paba met een sublieme pass. Todon rent richting de bal. Todon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Šmida probeert naar een medespeler te passen. Tulkis geeft een hoge lob. Kunstmann kopt de bal weg. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Tulkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulkis geeft een lange en hoge pass. Daar is Fortini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandolisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolisi schiet op doel. Del Lesto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Malgioglio geeft een lange en hoge pass. Dell`Atti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Atti speelt de bal door. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Paba passt de bal in één keer door. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann passt de bal in één keer door. Brandolisi rent richting de bal. Brandolisi draait met de bal, schiet en ... Del Lesto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kunstmann is nu in balbezit. Kunstmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:7

75e minuut.
Paba geeft een hoge lob. Todon controleert de bal met de borst. Todon passt de bal in één keer door. Daar is Kunstmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunstmann schiet op doel. Del Lesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Malgioglio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulkis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Todon is nu in balbezit. Todon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Lesto trapt de bal weg van het doel. Tulkis kopt de bal weg. Todon is nu in balbezit. Todon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Todon rent richting de bal. Todon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Dell`Atti speelt de bal door. Brandolisi is nu in balbezit. Brandolisi passt de bal met de wreef. Kunstmann rent richting de bal. Kunstmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brandolisi verovert de bal door een tackle van achteren. Brandolisi met een sublieme pass. Todon rent richting de bal. Todon haalt uit met een fantastische trap. Del Lesto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:8

88e minuut.
Sacchi heeft problemen om de bal te vangen. Sacchi geeft een lange en hoge pass. Kunstmann kopt de bal weg. Todon is nu in balbezit. Todon draait met de bal, schiet en ... Del Lesto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Alioto is nu in balbezit. Tulkis onderschept slim de pass. Tulkis met een sublieme pass. Todon is nu in balbezit. Todon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kunstmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunstmann schiet op doel. Del Lesto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Fusillo 82%, Sursum Corda FC 18%.
Atletico Fusillo - Sursum Corda FC 0:8