Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonMatteo FC Dragon kings
555 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 19.7
zeer goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik met een sublieme pass. Duró is nu in balbezit. Duró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 1:0

13e minuut.
Donida heeft problemen om de bal te vangen. Ravenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenni passt de bal met de wreef. Duró rent richting de bal. Duró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 2:0

14e minuut.
Correale rent richting de bal. Delussu verovert de bal door een tackle van achteren. Delussu speelt de bal door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 3:0

16e minuut.
Duró probeert naar een medespeler te passen. Bölöni rent richting de bal. Bölöni probeert naar een medespeler te passen. Özçelik heeft problemen om de bal te vangen. Özçelik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lazzara trapt de bal weg van het doel. Tallo kopt de bal weg. Perin heeft problemen om de bal te vangen. Simeoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Schivardi met de inworp. Bölöni is nu in balbezit. Di Michele maakt een afschuwelijke overtreding. Di Michele krijgt een gele kaart. Bölöni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bölöni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Velardo heeft problemen om de bal te vangen. Correale is nu in balbezit. Correale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ravenni passt de bal met de wreef. Daar is Özçelik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró schiet op doel. Donida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 4:0

28e minuut.
Inworp. Bölöni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravenni speelt de bal door. Duró is nu in balbezit. Duró draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lazzara trapt de bal weg van het doel. Daar is Di Michele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tallo is nu in balbezit. Schivardi verovert de bal door een tackle van achteren. Schivardi probeert naar een medespeler te passen. Özçelik rent richting de bal. Özçelik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 5:0

38e minuut.
Eyzaguirre geeft een lange en hoge pass. Özçelik heeft problemen om de bal te vangen. Ravenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravenni draait met de bal, schiet en ... Özçelik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 6:0

40e minuut.
Di Michele is nu in balbezit. Duró verovert de bal door een tackle van achteren. Duró passt de bal in één keer door. Özçelik is nu in balbezit. Özçelik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Correale passt de bal in één keer door. Salvaneschi is nu in balbezit. Ravenni onderschept slim de pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró schiet op doel. Lazzara bokst de bal weg.

45e minuut.
Di Michele is nu in balbezit. Ravenni verovert de bal door een tackle van achteren. Ravenni speelt de bal door. Bölöni geeft de bal voor. Duró krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 22%, Dragon kings 78%.
DonMatteo FC - Dragon kings 7:0

48e minuut.
Correale onderschept slim de pass. Duró bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró met een sublieme pass. Özçelik rent richting de bal. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ravenni is nu in balbezit. Ravenni passt de bal met de wreef. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Delussu is nu in balbezit. Ravenni verovert de bal door een tackle van achteren. Ravenni passt de bal zonder na te denken. Duró is nu in balbezit. Duró haalt uit met een fantastische trap. Lazzara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 8:0

62e minuut.
Grasselli probeert de bal aan de voet te houden. Bölöni rent richting de bal. Bölöni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Correale de bal. Correale geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 9:0

74e minuut.
Delussu kopt de bal weg. Bölöni heeft problemen om de bal te vangen. Tallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tallo krijgt een gele kaart. Bölöni raakt geblesseerd tijdens het duel. Perin met een snel genomen vrije trap. Duró is nu in balbezit. Duró schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Correale met de inworp. Ravenni geeft een hoge lob. Özçelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Correale geeft een lange en hoge pass. Duró kopt de bal weg. Klungelig pakt Özçelik de bal. Duró is nu in balbezit. Duró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Dragon kings 10:0

78e minuut.
Perin geeft een hoge lob. Inworp. Grasselli met een snelle inworp. Tallo is nu in balbezit. Tallo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 28%, Dragon kings 72%.
DonMatteo FC - Dragon kings 10:0