Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Guayaba CF MaracaiboFC
dogo argentino Tactiek MCBO 532 O
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
72.6 gemiddelde waardering 70.3
formidable Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


7e minuut.
Constantinescu passt de bal zonder na te denken. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić maakt een afschuwelijke overtreding. Zakić krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Olivera passt de bal in één keer door. Moss heeft problemen om de bal te vangen. Moss geeft een lange en hoge pass. Hattlund maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim onderschept slim de pass. Rolim probeert naar een medespeler te passen. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Casanova passt de bal in één keer door. Zakić is nu in balbezit. Zakić passt de bal zonder na te denken. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Olivera speelt de bal door. Chiquillo geeft een lange en hoge pass. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - MaracaiboFC 1:0

42e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Moss rent richting de bal. Moss passt de bal in één keer door. Hattlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Constantinescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Birikimci komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Guayaba CF 47%, MaracaiboFC 53%.
Real Guayaba CF - MaracaiboFC 1:0

46e minuut.
Adames komt het veld opgelopen. Krepsa komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Olivera met een sublieme pass. Savaresse rent richting de bal. Adames begaat een overtreding. Adames krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Stelmac trapt de bal weg van het doel. Adames kopt de bal weg. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Rolim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Freschi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Rolim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saavedra. Saavedra krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hattlund controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zakić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Birikimci kopt de bal weg. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ... Stelmac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - MaracaiboFC 2:0

79e minuut.
Olivera passt de bal zonder na te denken. Moss is nu in balbezit. Moss geeft een hoge lob. Freschi rent richting de bal. Freschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Krepsa is nu in balbezit. Krepsa speelt de bal door. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - MaracaiboFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Guayaba CF 44%, MaracaiboFC 56%.
Real Guayaba CF - MaracaiboFC 3:0