Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RACK F.C. Agues FC
NARANJA 1 Tactiek Freak on a Leash
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
63.3 gemiddelde waardering 72.1
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz passt de bal met de wreef. Lejeune rent richting de bal. Lejeune geeft de bal voor. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonicelli bokst de bal weg.

13e minuut.
Buitenspel voor Ortiz. Goede buitenspelval van de verdediging. Hiçyanılmaz komt het veld opgelopen. Mack komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Daar is Ştefănuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Agues FC 0:1

22e minuut.
Daar is Espina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espina passt de bal zonder na te denken. Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bogdanos passt de bal zonder na te denken. Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyanılmaz speelt de bal door. Zlatev heeft problemen om de bal te vangen. Zlatev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Lejeune passt de bal in één keer door. Espina met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Agues FC 0:2

33e minuut.
Barba Negra onderschept slim de pass. Barba Negra geeft een lange en hoge pass. Hiçyanılmaz kopt de bal weg. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev draait met de bal, schiet en ... Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bogdanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Mea Vitali geeft de bal voor. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lejeune geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 66%, Agues FC 34%.
RACK F.C. - Agues FC 0:2

48e minuut.
Marszał onderschept slim de pass. Marszał probeert naar een medespeler te passen. Wallace speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Mack kopt de bal weg. Hiçyanılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyanılmaz geeft een hoge lob. Pereira springt en kopt de bal. Ramírez bokst de bal weg. Bacardit onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Degiovani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hiçyanılmaz kopt de bal weg. Zlatev rent richting de bal. Zlatev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Agues FC 1:2

57e minuut.
Urquia rent richting de bal. Hiçyanılmaz onderschept slim de pass. Hiçyanılmaz passt de bal zonder na te denken. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Mack met een snelle inworp. Hiçyanılmaz geeft een hoge lob. Pereira springt en kopt de bal. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RACK F.C. - Agues FC 2:2

60e minuut.
Inworp. Quispe komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pereira controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Otaiza komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mack heeft problemen om de bal te vangen. Mack met een sublieme pass. Hiçyanılmaz is nu in balbezit. Hiçyanılmaz geeft een lange en hoge pass. Pereira kopt de bal weg. Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ruggiero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Degiovani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mea Vitali met een sublieme pass. Bogdanos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zlatev controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Agues FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 56%, Agues FC 44%.
RACK F.C. - Agues FC 3:2