Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC NARANJA MECANICA FC
N-5Def2WINGR2Up2 Tactiek Cruyff2
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
65.2 gemiddelde waardering 70.2
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Slabačiauskas met een sublieme pass. McIntosh is nu in balbezit. McIntosh geeft een hoge lob. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Montiel geeft een hoge lob. Narváez kopt de bal weg. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă schiet op doel. Paal! Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cikatić rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Montiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cizmă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - NARANJA MECANICA FC 0:1

19e minuut.
Bohár speelt de bal door. Otero is nu in balbezit. Otero passt de bal in één keer door. Daar is Bolet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal met de wreef. Cizmă heeft problemen om de bal te vangen. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cazenave bokst de bal weg. Narváez springt en kopt de bal. Cazenave bokst de bal weg.

25e minuut.
Ngọc Hải rent richting de bal. McIntosh onderschept slim de pass. McIntosh passt de bal met de wreef. Narváez is nu in balbezit. Narváez haalt uit met een fantastische trap. Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Abad geeft een lange en hoge pass. Montiel is nu in balbezit. Montiel passt de bal met de wreef. Daar is Cizmă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cizmă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohár met een sublieme pass. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Cikatić passt de bal met de wreef. Bohár speelt de bal door. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paisanos FC - NARANJA MECANICA FC 1:1

35e minuut.
Bolet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Cizmă rent richting de bal. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Afellay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montiel probeert naar een medespeler te passen. McIntosh met een sublieme pass. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez draait met de bal, schiet en ... Cazenave bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Corvalán komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 56%, NARANJA MECANICA FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paisanos FC - NARANJA MECANICA FC 1:1

49e minuut.
Daar is Apolinarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolet rent richting de bal. Slabačiauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet verovert de bal door een tackle van achteren. Bolet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Taska bereikt de bal nog maar net als eerste. Taska geeft een lange en hoge pass. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă schiet op doel. Cazenave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - NARANJA MECANICA FC 1:2

55e minuut.
Saldivia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saldivia de bal. Slabačiauskas probeert naar een medespeler te passen. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Montiel rent richting de bal. Montiel geeft de bal voor. Narváez is nu in balbezit. Narváez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kełkowiecki met een sublieme pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez passt de bal in één keer door. Narváez rent richting de bal. Narváez haalt uit met een fantastische trap. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kełkowiecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Buitenspel voor Otero. Goede buitenspelval van de verdediging. Taska neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Slabačiauskas de bal. Bolet is nu in balbezit. Bolet draait met de bal, schiet en ... Mbaye Nder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Narváez onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, McIntosh zal de hoekschop nemen. Cizmă krijgt zijn hoofd ertegen. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Cazenave met een harde bal richting middenveld. Corvalán heeft problemen om de bal te vangen. McIntosh rent richting de bal. McIntosh draait met de bal, schiet en ... Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cizmă rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - NARANJA MECANICA FC 1:3

88e minuut.
Dobrogeanu geeft een hoge lob. Corvalán met een sublieme pass. Cizmă rent richting de bal. Cizmă schiet op doel. Cazenave probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - NARANJA MECANICA FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 52%, NARANJA MECANICA FC 48%.
Paisanos FC - NARANJA MECANICA FC 1:4