Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real COL F.C. CHAIMAS F.C.
541 WING D Tactiek ccc
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Toro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grumezea met een snelle inworp. Sobacki geeft een hoge lob. Majaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - CHAIMAS F.C. 1:0

10e minuut.
Mata speelt de bal door. Klungelig pakt Toro de bal. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Grumezea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Osa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een hoge lob. Carbonell controleert de bal met de borst. Mata geeft de bal voor. Majaru springt en kopt de bal. Osa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Osa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Sobacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata is nu in balbezit. Mata schiet op doel. Osa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real COL F.C. - CHAIMAS F.C. 2:0

21e minuut.
Osa trapt de bal weg. Mata kopt de bal weg. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Majaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Osa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki rent richting de bal. Sobacki speelt de bal door. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cwyl heeft problemen om de bal te vangen. Mata speelt de bal door. Bouška rent richting de bal. Majaru onderschept slim de pass. Majaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Osa trapt de bal weg van het doel. Mata kopt de bal weg. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Majaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Escobar onderschept slim de pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea passt de bal in één keer door. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru schiet op doel. Osa bokst de bal weg. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru schiet op doel. Osa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Sobacki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mata de bal. Mata geeft een hoge lob. Majaru is nu in balbezit. Majaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal met de wreef. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft de bal voor. Majaru springt en kopt de bal. Osa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 30%, CHAIMAS F.C. 70%.
Real COL F.C. - CHAIMAS F.C. 2:0

46e minuut.
Gonstaw komt het veld opgelopen. Akkurt komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Fasciana verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een hoge lob. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel. Osa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Marcano geeft een lange en hoge pass. Bouška kan de bal niet met de borst controleren. Majaru rent richting de bal. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... Osa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toro is nu in balbezit. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea geeft een lange en hoge pass. Majaru krijgt zijn hoofd ertegen. Osa bokst de bal weg.

67e minuut.
Grumezea speelt de bal door. Del Valle geeft de bal voor. Olses heeft problemen om de bal te vangen. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... Osa bokst de bal weg.

76e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Mata onderschept slim de pass. Mata speelt de bal door. Sobacki rent richting de bal. Sobacki passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga geeft een hoge lob. Daar is Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... Paal! Inworp. Aguilera komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Mendez komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mata passt de bal in één keer door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea met een sublieme pass. Del Valle rent richting de bal. Del Valle geeft een hoge lob. Osa bokst de bal weg. Mendez is nu in balbezit. Mendez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real COL F.C. 30%, CHAIMAS F.C. 70%.
Real COL F.C. - CHAIMAS F.C. 2:0