Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agues FC MaracaiboFC
New Age 3.1.4.1 Tactiek Pizza Napolitana
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
74.4 gemiddelde waardering 69.2
outstanding Schieten very good
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen incredible


9e minuut.
Lejeune probeert de bal met de borst te controleren. Lejeune speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Ortiz probeert de bal met de borst te controleren. Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Lejeune speelt de bal door. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stelmac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lejeune passt de bal met de wreef. Ferrebús is nu in balbezit. Salas rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Soltanov kopt de bal weg. Daar is Mea Vitali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mea Vitali speelt de bal door. Daar is Ferrebús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia onderschept slim de pass. Mea Vitali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mea Vitali krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Savaresse passt de bal zonder na te denken. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Stelmac bokst de bal weg.

39e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali verovert de bal door een tackle van achteren. Mea Vitali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Hattlund rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białokozowicz. Białokozowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 27%, MaracaiboFC 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agues FC - MaracaiboFC 0:0

50e minuut.
Marszał passt de bal in één keer door. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - MaracaiboFC 1:0

61e minuut.
Buitenspel voor Ermiş. Goede buitenspelval van de verdediging. Laya komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Laya kopt de bal weg. Ferrebús is nu in balbezit. Olivera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivera krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Białokozowicz geeft een lange en hoge pass. Ferrebús rent richting de bal. Saavedra begaat een overtreding. Saavedra krijgt een gele kaart. Ferrebús is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mea Vitali komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Lejeune passt de bal zonder na te denken. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Stelmac probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Urquia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - MaracaiboFC 2:0

85e minuut.
Soltanov passt de bal zonder na te denken. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia geeft een hoge lob. Ermiş is nu in balbezit. Ermiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Lejeune passt de bal in één keer door. Laya is nu in balbezit. Soltanov begaat een overtreding. Laya raakt geblesseerd tijdens het duel. Mea Vitali wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 31%, MaracaiboFC 69%.
Agues FC - MaracaiboFC 2:0