Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chucuto FC Paisanos FC
13 Tactiek N-5Def2WINGR2Up2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 19
66 gemiddelde waardering 63.6
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Núñez niet meer kan verder spelen. Bandres komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Ruiz neemt vlug de vrije trap. Mátl bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mátl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Cazenave probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Mátl met de inworp. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Afellay onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 1:0

12e minuut.
Bigalı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Veldman komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Bohár speelt de bal door. Otero is nu in balbezit. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Otero geeft de bal voor. Rimoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chucuto FC - Paisanos FC 1:1

24e minuut.
Telli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bohár probeert naar een medespeler te passen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft een hoge lob. Rimoli springt en kopt de bal. Bandres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mátl met een snelle inworp. Cumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baiano komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Frąckowiak passt de bal zonder na te denken. Telli probeert naar een medespeler te passen. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Cazenave maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 2:1

40e minuut.
Afellay bereikt de bal nog maar net als eerste. Afellay geeft een hoge lob. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel. Bandres probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Bandres trapt de bal weg. Bohár is nu in balbezit. Bohár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chucuto FC - Paisanos FC 2:2

42e minuut.
Ngọc Hải passt de bal in één keer door. Bălţeanu rent richting de bal. Mátl verovert de bal door een tackle van achteren. Mátl geeft een lange en hoge pass. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ngọc Hải geeft een hoge lob. Rimoli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maddison maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Frąckowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąckowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 46%, Paisanos FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chucuto FC - Paisanos FC 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obregón komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Ngọc Hải kan de bal niet met de borst controleren. Zárate rent richting de bal. Afellay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zárate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruiz wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Telli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli geeft een hoge lob. Bolet rent richting de bal. Bolet draait met de bal, schiet en ... Bandres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Paisanos FC 2:3

70e minuut.
Veldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţeanu passt de bal met de wreef. Obregón rent richting de bal. Obregón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rimoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison verovert de bal door een tackle van achteren. Maddison speelt de bal door. Bolet rent richting de bal. Bolet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Buitenspel voor Otero. Goede buitenspelval van de verdediging. Esquivel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal met de wreef. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol rent richting de bal. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ruiz onderschept slim de pass. Ruiz met een sublieme pass. Mátl speelt de bal door. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 50%, Paisanos FC 50%.
Chucuto FC - Paisanos FC 2:3