Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Guayaba CF Agues FC
dogo argentino Tactiek New Age 3.1.4.1
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 75
excellent Schieten incredible
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Lejeune rent richting de bal. Lejeune geeft een hoge lob. Casanova met een sublieme pass. Otaiza geeft een hoge lob. Ferrebús krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ferrebús is nu in balbezit. Kajiyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Agues FC 0:1

8e minuut.
Lejeune is nu in balbezit. Lejeune passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Carignano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Agues FC 0:2

14e minuut.
Białokozowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Caraglio de bal. Lejeune geeft de bal voor. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Carignano bokst de bal weg. Zambrano is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Otaiza neemt de hoekschop. Ferrebús maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Ruggiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolim rent richting de bal. Ruggiero verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rolim de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ... Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zakić geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rolim stond buitenspel. Ramírez neemt vlug de vrije trap. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Carignano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casanova met een sublieme pass. Klungelig pakt Zambrano de bal. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Agues FC 0:3

30e minuut.
Mea Vitali passt de bal met de wreef. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Carignano bokst de bal weg.

32e minuut.
Kajiyama met een sublieme pass. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano passt de bal in één keer door. Nadal is nu in balbezit. Nadal draait met de bal, schiet en ... Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Otaiza rent richting de bal. Otaiza passt de bal zonder na te denken. Ortiz rent richting de bal. Lejeune rent richting de bal. Lejeune schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Guayaba CF 64%, Agues FC 36%.
Real Guayaba CF - Agues FC 0:3

46e minuut.
Adames komt het veld opgelopen. Krepsa komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Espina met een sublieme pass. Otaiza met een sublieme pass. Mea Vitali met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Carignano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Białokozowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zakić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białokozowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bacardit komt het veld opgelopen. Mea Vitali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferrebús maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bacardit onderschept slim de pass. Zakić onderschept slim de pass. Zakić speelt de bal door. Krepsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepsa haalt uit met een fantastische trap. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Casanova is nu in balbezit. Casanova geeft een lange en hoge pass. Espina is nu in balbezit. Nadal verovert de bal door een tackle van achteren. Nadal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ferrebús kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraglio begaat een overtreding. Ortiz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Laya komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Białokozowicz kopt de bal weg. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Zakić kopt de bal weg. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim onderschept slim de pass. Rolim haalt uit met een fantastische trap. Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Agues FC 1:3

74e minuut.
Otaiza passt de bal in één keer door. Mea Vitali met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Agues FC 1:4

75e minuut.
Klungelig pakt Adames de bal. Becleanu rent richting de bal. Ferrebús onderschept slim de pass. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Carignano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Agues FC 1:5

79e minuut.
Urquia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Becleanu de bal. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Agues FC 1:6

82e minuut.
Otaiza met een sublieme pass. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina passt de bal met de wreef. Nadal is nu in balbezit. Nadal schiet op doel. Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urquia is nu in balbezit. Urquia passt de bal in één keer door. Daar is Espina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadal is nu in balbezit. Nadal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune met een sublieme pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Agues FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Guayaba CF 64%, Agues FC 36%.
Real Guayaba CF - Agues FC 1:7