Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC RACK F.C.
MCBO 912 Tactiek NARANJA 1
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 64.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Moss met een snelle inworp. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera onderschept slim de pass. Olivera geeft de bal voor. Hattlund springt en kopt de bal. Bonicelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Olivera passt de bal zonder na te denken. Moss is nu in balbezit. Moss passt de bal zonder na te denken. Hattlund rent richting de bal. Hattlund schiet op doel. Bonicelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Moss controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bogdanos komt het veld opgelopen. Hiçyanılmaz komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Soltanov onderschept slim de pass. Mack rent richting de bal. Mack passt de bal in één keer door. Hiçyanılmaz rent richting de bal. Hiçyanılmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Mack is nu in balbezit. Mack passt de bal in één keer door. Degiovani probeert naar een medespeler te passen. Pereira is nu in balbezit. Pereira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 42%, RACK F.C. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - RACK F.C. 0:0

49e minuut.
dos Santos met de inworp. Degiovani geeft een lange en hoge pass. Daar is Saavedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Olivera probeert naar een medespeler te passen. Ermiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hattlund is nu in balbezit. Hattlund schiet op doel. Bonicelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zlatev speelt de bal door. Kondrot komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Savaresse met een sublieme pass. dos Santos onderschept slim de pass. Moss speelt de bal door. Daar is Hattlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hattlund haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Hattlund rent richting de bal. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Wallace geeft de bal voor. Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev draait met de bal, schiet en ... Stelmac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mack met een snelle inworp. Hiçyanılmaz is nu in balbezit. Hiçyanılmaz passt de bal in één keer door. Mack geeft de bal voor. Zlatev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 48%, RACK F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MaracaiboFC - RACK F.C. 0:0