Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paisanos FC Olympique Caracas
N-5Def3WINGL2Up2 Tactiek Assign
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
70.7 gemiddelde waardering 70.4
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Armada Pozo geeft een hoge lob. Abad kopt de bal weg. Afellay heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Vargas is nu in balbezit. Pérez Vargas schiet op doel. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz haalt uit met een fantastische trap. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Afellay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Vargas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Olympique Caracas 0:1

8e minuut.
Bohár is nu in balbezit. Bohár met een sublieme pass. Bolet is nu in balbezit. Bolet schiet op doel. Feijão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Bălţeanu onderschept slim de pass. Bălţeanu geeft een hoge lob. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Feijão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paisanos FC - Olympique Caracas 1:1

12e minuut.
Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft een hoge lob. Bolet springt en kopt de bal. Feijão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Olympique Caracas 2:1

19e minuut.
Bohár is nu in balbezit. Bohár geeft de bal voor. Klungelig pakt Folla de bal. Rimoli is nu in balbezit. Rimoli draait met de bal, schiet en ... Feijão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Feijão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Daar is Ngọc Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białokozowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afellay. Afellay krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bohár probeert naar een medespeler te passen. Bolet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negoescu. Negoescu krijgt een gele kaart. Bolet raakt geblesseerd tijdens het duel. Kełkowiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Otero geeft een lange en hoge pass. Rimoli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pérez Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Vargas passt de bal met de wreef. Abad geeft een lange en hoge pass. Rimoli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Olympique Caracas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 27%, Olympique Caracas 73%.
Paisanos FC - Olympique Caracas 3:1

47e minuut.
Bohár geeft een lange en hoge pass. Daar is Leani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimoli rent richting de bal. Rimoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bohár geeft de bal voor. Rimoli controleert de bal met de borst. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rimoli draait met de bal, schiet en ... Feijão bokst de bal weg.

51e minuut.
Otero onderschept slim de pass. Otero met een sublieme pass. Bolet is nu in balbezit. Bolet haalt uit met een fantastische trap. Negoescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Aniszewski onderschept slim de pass. Aniszewski geeft een hoge lob. Otero rent richting de bal. Otero geeft de bal voor. Rimoli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Otero geeft een hoge lob. Folla kopt de bal weg. Bohár rent richting de bal. Bohár geeft de bal voor. Rimoli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bohár speelt de bal door. Otero is nu in balbezit. Otero geeft een lange en hoge pass. Rimoli springt en kopt de bal. Feijão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Olympique Caracas 4:1

64e minuut.
Kełkowiecki probeert naar een medespeler te passen. Bolet rent richting de bal. Cooper geeft een hoge lob. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz schiet op doel. Cazenave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Vargas is nu in balbezit. Pérez Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paisanos FC - Olympique Caracas 4:2

74e minuut.
Bohár geeft een lange en hoge pass. Rimoli heeft problemen om de bal te vangen. Folla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoli verovert de bal door een tackle van achteren. Rimoli haalt uit met een fantastische trap. Feijão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baiano komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Germi onderschept slim de pass. Germi probeert naar een medespeler te passen. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz schiet op doel. Cazenave kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paisanos FC 33%, Olympique Caracas 67%.
Paisanos FC - Olympique Caracas 4:2