Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ile Ife CHAIMAS F.C.
Motopirueta Tactiek ccc
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Tošović verovert de bal door een tackle van achteren. Tošović geeft de bal voor. Pyrzanowski controleert de bal met de borst. Akkurt rent richting de bal. Akkurt schiet op doel. Córdova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Conişescu probeert naar een medespeler te passen. Niejadlik speelt de bal door. Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Córdova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çakıl neemt de hoekschop. Smuda springt en kopt de bal. Córdova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Lajtai geeft de bal voor. Inworp. Niejadlik met een snelle inworp. Cwyl rent richting de bal. Cwyl geeft de bal voor. Córdova bokst de bal weg. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ile Ife - CHAIMAS F.C. 0:1

14e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez passt de bal zonder na te denken. Daar is Bouška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryła rent richting de bal. Bryła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tošović verovert de bal door een tackle van achteren. Tošović geeft de bal voor. Inworp. Gómez met een snelle inworp. Talavera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gonstaw rent richting de bal. Stănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonstaw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niejadlik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Smuda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bouška speelt de bal door. Bryła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouška is nu in balbezit. Bryła onderschept slim de pass. Bryła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ile Ife 53%, CHAIMAS F.C. 47%.
Ile Ife - CHAIMAS F.C. 0:1

56e minuut.
Di Falco probeert naar een medespeler te passen. Cwyl met een sublieme pass. Niejadlik met een sublieme pass. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Niejadlik met de inworp. Lajtai bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda onderschept slim de pass. Smuda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Faragó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tošović bereikt de bal nog maar net als eerste. Faragó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Faragó krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Stănescu passt de bal zonder na te denken. Tošović rent richting de bal. Tošović geeft een lange en hoge pass. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Conişescu onderschept slim de pass. Cwyl met een sublieme pass. Niejadlik speelt de bal door. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel. Córdova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ile Ife - CHAIMAS F.C. 0:2

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Córdova niet meer kan verder spelen. Dulea komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pardo komt het veld opgelopen. Cwyl met de inworp. Niejadlik rent richting de bal. Niejadlik geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lajtai passt de bal in één keer door. Talavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavera passt de bal in één keer door. Bryła is nu in balbezit. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Devoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Faragó passt de bal in één keer door. Gómez met een sublieme pass. Tošović rent richting de bal. Bryła onderschept slim de pass. Bryła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ile Ife 48%, CHAIMAS F.C. 52%.
Ile Ife - CHAIMAS F.C. 0:2