Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
croz04 Real COL F.C.
2 Tactiek 541 EXTREMIS I
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
64.3 gemiddelde waardering 65.8
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


25e minuut.
Mata rent richting de bal. Mata passt de bal met de wreef. Estéves rent richting de bal. Estéves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
croz04 - Real COL F.C. 0:1

33e minuut.
Wallin met de inworp. Barreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marcano naar de kleedkamers voor een vroege douche. Barreau raakt geblesseerd tijdens het duel. Barreau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rżeński maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanella bokst de bal weg.

34e minuut.
Mata rent richting de bal. Wallin onderschept slim de pass. Wallin geeft de bal voor. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżeński onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
croz04 - Real COL F.C. 1:1

39e minuut.
Wallin met een sublieme pass. Barreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreau passt de bal met de wreef. Walas is nu in balbezit. Walas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: croz04 36%, Real COL F.C. 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
croz04 - Real COL F.C. 1:1

46e minuut.
Hebeisen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Del Valle met een sublieme pass. Estéves bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung begaat een overtreding. Lung krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Samarone verovert de bal door een tackle van achteren. Sobacki is nu in balbezit. Samarone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samarone krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rendón komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Grumezea rent richting de bal. Grumezea speelt de bal door. Del Valle rent richting de bal. Del Valle geeft een lange en hoge pass. Estéves springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
croz04 - Real COL F.C. 1:2

70e minuut.
Siepka komt het veld opgelopen. Aguilera komt het veld opgelopen. Majaru komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru is nu in balbezit. Majaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: croz04 55%, Real COL F.C. 45%.
croz04 - Real COL F.C. 1:2