Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agues FC croz04
New Age 3.1.4.1 Tactiek 2
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68.7 gemiddelde waardering 51.4
incredible Schieten good
incredible Passen good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Otaiza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferrebús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferrebús passt de bal met de wreef. Daar is Lejeune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejeune draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Lejeune de bal. Lejeune haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune passt de bal zonder na te denken. Mea Vitali met een sublieme pass. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Marszał onderschept slim de pass. Lejeune speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Epremyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 1:0

21e minuut.
Mea Vitali onderschept slim de pass. Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús passt de bal met de wreef. Lejeune speelt de bal door. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Ziep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza geeft een hoge lob. Ferrebús krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Epremyan trapt de bal weg. Vizcaíno probeert de bal met de borst te controleren. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza passt de bal zonder na te denken. Ferrebús speelt de bal door. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 2:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laya komt het veld opgelopen. Espina met de inworp. Lejeune met een sublieme pass. Otaiza is nu in balbezit. Otaiza geeft de bal voor. Laya krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Białokozowicz geeft de bal voor. Laya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rendón. Rendón krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Lejeune zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laya is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferrebús legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 3:0

39e minuut.
Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús is nu in balbezit. Banciu begaat een overtreding. Ferrebús is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mea Vitali neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno passt de bal zonder na te denken. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 4:0

43e minuut.
Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune passt de bal met de wreef. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Epremyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 5:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lejeune zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mea Vitali probeert naar een medespeler te passen. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 29%, croz04 71%.
Agues FC - croz04 6:0

48e minuut.
Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone geeft een lange en hoge pass. Białokozowicz kopt de bal weg. Lejeune geeft de bal voor. Ferrebús maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 7:0

51e minuut.
Marszał onderschept slim de pass. Marszał passt de bal met de wreef. Lejeune heeft problemen om de bal te vangen. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Ferrebús maakt een snoekduik en kopt de bal. Epremyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 8:0

52e minuut.
Hebeisen komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Otaiza passt de bal in één keer door. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune passt de bal in één keer door. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Otaiza passt de bal met de wreef. Lejeune rent richting de bal. Lejeune speelt de bal door. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ziep ... Strafschop! Ferrebús raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferrebús kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Epremyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 9:0

63e minuut.
Płatek speelt de bal door. Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mea Vitali krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Banciu rent richting de bal. Banciu geeft een lange en hoge pass. Marszał is nu in balbezit. Marszał geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 10:0

69e minuut.
Ruggiero geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vizcaíno de bal onder controle te krijgen. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Epremyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 11:0

71e minuut.
Hebeisen is nu in balbezit. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali passt de bal met de wreef. Daar is Laya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laya schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 12:0

73e minuut.
Epremyan met een sublieme pass. Daar is Mea Vitali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mea Vitali speelt de bal door. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Espina probeert naar een medespeler te passen. Lejeune rent richting de bal. Lejeune passt de bal zonder na te denken. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Epremyan bokst de bal weg. Silveira kopt de bal weg. Laya controleert de bal met de borst. Laya draait met de bal, schiet en ... Epremyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 13:0

85e minuut.
Lejeune verovert de bal door een tackle van achteren. Lejeune met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Epremyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 14:0

87e minuut.
Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rendón. Ferrebús is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mea Vitali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferrebús springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - croz04 15:0

90e minuut.
Hebeisen heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz geeft een lange en hoge pass. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 23%, croz04 77%.
Agues FC - croz04 15:0