Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RACK F.C. Ile Ife
NARANJA 1 Tactiek Motopirueta
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Henry passt de bal met de wreef. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev begaat een overtreding. Zlatev krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Inworp. Hiçyanılmaz komt het veld opgelopen. Mack komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Pardo geeft de bal voor. Bogdanos kopt de bal weg. Peijnenburg rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pereira rent richting de bal. Zlatev rent richting de bal. Peijnenburg onderschept slim de pass. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bryła rent richting de bal. Barba Negra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryła raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Falco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bryła krijgt zijn hoofd ertegen. Bonicelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Inworp. Stănescu met de inworp. Di Falco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack verovert de bal door een tackle van achteren. Mack geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Di Falco speelt de bal door. Bryła is nu in balbezit. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła schiet op doel. Bonicelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Bonicelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 42%, Ile Ife 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RACK F.C. - Ile Ife 0:0

53e minuut.
Inworp. Stănescu met de inworp. Mack met een sublieme pass. Pereira rent richting de bal. Pereira haalt uit met een fantastische trap. Dulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Zlatev kopt de bal weg. Peijnenburg heeft problemen om de bal te vangen. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ... Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Lajtai de bal. Zlatev rent richting de bal. Rosales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zlatev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mack neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wallace kopt de bal weg. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani passt de bal zonder na te denken. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Barba Negra onderschept slim de pass. Barba Negra probeert naar een medespeler te passen. Zlatev rent richting de bal. Zlatev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hiçyanılmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pereira springt en kopt de bal. Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Ile Ife 1:0

68e minuut.
Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănuţ is nu in balbezit. Bryła onderschept slim de pass. Bryła schiet op doel. Bonicelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RACK F.C. - Ile Ife 1:1

70e minuut.
Inworp. Mack met de inworp. Hiçyanılmaz is nu in balbezit. Hiçyanılmaz geeft een lange en hoge pass. Pereira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Lajtai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Falco speelt de bal door. Lajtai rent richting de bal. Lajtai geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lajtai rent richting de bal. Hiçyanılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyanılmaz geeft een lange en hoge pass. Pereira maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Ile Ife 2:1

85e minuut.
Lajtai is nu in balbezit. Hiçyanılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçyanılmaz geeft een hoge lob. Pereira maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rosales rent richting de bal. Mack verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatev is nu in balbezit. Zlatev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Ile Ife 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 41%, Ile Ife 59%.
RACK F.C. - Ile Ife 3:1