Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agues FC Ile Ife
Freak on a Leash Tactiek NUTRICHICHA
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
69.9 gemiddelde waardering 60.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar passt de bal met de wreef. Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft de bal voor. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova bokst de bal weg. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Ile Ife 1:0

11e minuut.
Lejeune passt de bal in één keer door. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali geeft een hoge lob. Ferrebús springt en kopt de bal. Córdova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Ile Ife 2:0

14e minuut.
Daar is Lejeune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejeune passt de bal zonder na te denken. Mora rent richting de bal. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Córdova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Lejeune geeft een hoge lob. Lajtai verovert de bal door een tackle van achteren. Bolívar met een sublieme pass. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Córdova met een harde bal richting middenveld. Bryła is nu in balbezit. Met opzet legt Bandera zijn tegenspeler op de grond. Bandera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mora. Ortiz raakt geblesseerd tijdens het duel. Espina komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Rosales onderschept slim de pass. Rosales geeft een lange en hoge pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Ile Ife 3:0

24e minuut.
Klungelig pakt Lejeune de bal. Inworp. Lejeune met de inworp. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Otaiza komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Lajtai met een sublieme pass. Otaiza rent richting de bal. Otaiza geeft de bal voor. Ferrebús springt en kopt de bal. Córdova maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Ile Ife 4:0

45e minuut.
Lajtai passt de bal in één keer door. Talavera rent richting de bal. Talavera passt de bal met de wreef. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła draait met de bal, schiet en ... Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 41%, Ile Ife 59%.
Agues FC - Ile Ife 4:0

46e minuut.
Pardo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Peijnenburg rent richting de bal. Peijnenburg geeft een hoge lob. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła verovert de bal door een tackle van achteren. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Ramírez bokst de bal weg.

50e minuut.
Lejeune geeft de bal voor. Lajtai verovert de bal door een tackle van achteren. Talavera met een sublieme pass. Otaiza geeft een hoge lob. Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune passt de bal in één keer door. Mea Vitali met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Córdova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Peijnenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales geeft een lange en hoge pass. Bryła is nu in balbezit. Bryła schiet op doel. Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Otaiza passt de bal in één keer door. Mea Vitali met een sublieme pass. Peijnenburg is nu in balbezit. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Otaiza probeert naar een medespeler te passen. Ferrebús is nu in balbezit. Lajtai geeft een hoge lob. Bryła is nu in balbezit. Bryła schiet op doel. Ramírez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Laya komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mea Vitali met een sublieme pass. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune geeft een hoge lob. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Córdova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo is nu in balbezit. Laya onderschept slim de pass. Laya haalt uit met een fantastische trap. Córdova werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Lejeune rent richting de bal. Lejeune probeert naar een medespeler te passen. Otaiza speelt de bal door. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Dybowski is nu in balbezit. Dybowski geeft een hoge lob. Ferrebús kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 42%, Ile Ife 58%.
Agues FC - Ile Ife 4:0