Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chucuto FC Agues FC
13 Tactiek New Age 3.1.4.1
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
69.8 gemiddelde waardering 73.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen formidable


8e minuut.
Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejeune geeft de bal voor. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel. Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali passt de bal zonder na te denken. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Jaroszuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Agues FC 0:1

16e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Frąckowiak de bal. Frąckowiak geeft een lange en hoge pass. Rausis maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Otaiza met een snelle inworp. Ruiz geeft de bal voor. Marszał rent richting de bal. Marszał geeft een hoge lob. Rausis rent richting de bal. Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rausis rent richting de bal. Rausis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chucuto FC - Agues FC 1:1

23e minuut.
Bigalı geeft de bal voor. Rausis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Marszał maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Agues FC 1:2

31e minuut.
Mea Vitali passt de bal in één keer door. Bigalı rent richting de bal. Ortiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortiz krijgt een gele kaart. Bigalı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal zonder na te denken. Frąckowiak speelt de bal door. Rausis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis haalt uit met een fantastische trap. Ramírez bokst de bal weg.

44e minuut.
Mea Vitali rent richting de bal. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune geeft een lange en hoge pass. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 65%, Agues FC 35%.
Chucuto FC - Agues FC 1:2

46e minuut.
Maddison is nu in balbezit. Otaiza onderschept slim de pass. Ferrebús is nu in balbezit. Ferrebús draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chucuto FC - Agues FC 1:3

51e minuut.
Otaiza passt de bal zonder na te denken. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali geeft een hoge lob. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Jaroszuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Buitenspel voor Rausis. Goede buitenspelval van de verdediging. Laya komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Peijnenburg begaat een overtreding. Ferrebús is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mea Vitali met een snel genomen vrije trap. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espina komt het veld opgelopen.

70e minuut.
İlkerol is nu in balbezit. Ruggiero begaat een overtreding. İlkerol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guerra met een snel genomen vrije trap. İlkerol krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Telli geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rausis stond buitenspel. Mea Vitali neemt vlug de vrije trap. Ferrebús bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Telli geeft een lange en hoge pass. Bacardit rent richting de bal. Bacardit geeft een lange en hoge pass. Laya maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
İlkerol passt de bal in één keer door. Ruggiero geeft een hoge lob. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chucuto FC 68%, Agues FC 32%.
Chucuto FC - Agues FC 1:3