Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JR THE BEST Giants5180
La Cosa Nostra Tactiek Giants70
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Klungelig pakt Ocampo de bal. Türkşen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ocampo. Ocampo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Saggiomo rent richting de bal. Villas verovert de bal door een tackle van achteren. Villas geeft een hoge lob. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Balul bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Antoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valiente onderschept slim de pass. Valiente geeft een hoge lob. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Biton passt de bal met de wreef. Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas passt de bal met de wreef. Ocampo rent richting de bal. Ocampo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Piwowar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas verovert de bal door een tackle van achteren. Villas geeft een lange en hoge pass. Solano maakt een snoekduik en kopt de bal. Balul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Giants5180 1:0

29e minuut.
Pyż rent richting de bal. Pyż passt de bal in één keer door. Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caia verovert de bal door een tackle van achteren. Caia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Biton geeft de bal voor. Solano is nu in balbezit. Mystek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mystek krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Solano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biton rent richting de bal. Biton passt de bal met de wreef. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Eftene neemt vlug de vrije trap. Antoś kopt de bal weg. Ribera rent richting de bal. Caia onderschept slim de pass. Caia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 37%, Giants5180 63%.
JR THE BEST - Giants5180 1:0

55e minuut.
Pyż probeert de bal aan de voet te houden. Briceño met een sublieme pass. Daar is Villas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Saggiomo verovert de bal door een tackle van achteren. Saggiomo geeft een hoge lob. Pyż is nu in balbezit. Pyż haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Caia heeft problemen om de bal te vangen. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś met een sublieme pass. Pyż is nu in balbezit. Pyż schiet op doel. Ríos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Biton onderschept slim de pass. Biton met een sublieme pass. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JR THE BEST - Giants5180 1:1

85e minuut.
Isnardi passt de bal zonder na te denken. Rynkowski speelt de bal door. Antoś geeft een hoge lob. Pyż krijgt zijn hoofd ertegen. Ríos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JR THE BEST - Giants5180 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JR THE BEST 52%, Giants5180 48%.
JR THE BEST - Giants5180 1:2