Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros F.C. Los Muchachos del Sir
[(Fe, Mn)Nb2O6] Tactiek Star Wars. VII
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 64.1
excellent Schieten outstanding
good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova geeft een hoge lob. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:1

8e minuut.
Almunia passt de bal met de wreef. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruibis. Zerpa raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Madrigal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ayala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zaňák onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Primera probeert naar een medespeler te passen. Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een lange en hoge pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Crescenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Crescenzi geeft een hoge lob. Daar is Mea Vitali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ruibis onderschept slim de pass. Crescenzi geeft een lange en hoge pass. Travaglio is nu in balbezit. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Travaglio verovert de bal door een tackle van achteren. Travaglio speelt de bal door. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rybicki speelt de bal door. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi passt de bal in één keer door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Oancea kopt de bal weg. Zerpa rent richting de bal. Crescenzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crescenzi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Primera geeft een lange en hoge pass. Zaňák rent richting de bal. Almunia verovert de bal door een tackle van achteren. Almunia draait met de bal, schiet en ... Ayala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Valera heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Ülke komt het veld opgelopen. Riveros komt het veld opgelopen. Ariza komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros F.C. 62%, Los Muchachos del Sir 38%.
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:1

48e minuut.
García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos speelt de bal door. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros schiet op doel. Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:2

51e minuut.
Daar is Primera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Riveros is nu in balbezit. Riveros schiet op doel. Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:3

53e minuut.
Zaňák is nu in balbezit. Zaňák geeft een lange en hoge pass. Riveros is nu in balbezit. Riveros schiet op doel. Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:4

58e minuut.
Zaňák onderschept slim de pass. Zaňák geeft een lange en hoge pass. Riveros kopt de bal weg. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel. Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Rybicki geeft de bal voor. García Ramos probeert naar een medespeler te passen. Riveros is nu in balbezit. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:5

59e minuut.
Klungelig pakt Oancea de bal. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Valera heeft problemen om de bal te vangen. Riveros rent richting de bal. Riveros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:6

60e minuut.
Molina komt het veld opgelopen. Stadler komt het veld opgelopen. Urbaneja komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina passt de bal zonder na te denken. Riveros rent richting de bal. Riveros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. García Ramos controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:7

68e minuut.
Stadler met een sublieme pass. Crescenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi passt de bal met de wreef. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Oancea onderschept slim de pass. Oancea speelt de bal door. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos onderschept slim de pass. García Ramos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruibis onderschept slim de pass. Ruibis met een sublieme pass. Crescenzi speelt de bal door. Riveros rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:8

89e minuut.
Zaňák rent richting de bal. Madrigal onderschept slim de pass. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal rent richting de bal. Madrigal geeft een lange en hoge pass. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros F.C. 68%, Los Muchachos del Sir 32%.
Metaleros F.C. - Los Muchachos del Sir 0:8