Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hmeidan FC real macarao
LOOAB Tactiek B
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


27e minuut.
Dalea rent richting de bal. Bârlădeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalea raakt geblesseerd tijdens het duel. Tabata komt het veld opgelopen. Belinho komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Đorđević speelt de bal door. Cornilescu rent richting de bal. Cornilescu met een sublieme pass. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bârlădeanu geeft een hoge lob. Leikvoll is nu in balbezit. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang draait met de bal, schiet en ... Belinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - real macarao 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 45%, real macarao 55%.
Hmeidan FC - real macarao 0:1

46e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tabata. Bârlădeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bortoń zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dieste geeft de bal voor. Tabata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bortoń kopt de bal weg. Solvang rent richting de bal. Solvang draait met de bal, schiet en ... Belinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Klungelig pakt Tuppurainen de bal. Tuppurainen met een sublieme pass. Tabata rent richting de bal. Tabata schiet op doel. Malaniuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hmeidan FC - real macarao 1:1

75e minuut.
Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll met een sublieme pass. Ertekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Marín Robles schiet op doel. Belinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bortoń rent richting de bal. Traczyk met een sublieme pass. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Skuczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 42%, real macarao 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hmeidan FC - real macarao 1:1