Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abreu Deportivo Porro
deabreu Tactiek Mettal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Daar is Madera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulli is nu in balbezit. Met opzet legt Madera zijn tegenspeler op de grond. Madera krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mihu speelt de bal door. Bouron is nu in balbezit. Morela rent richting de bal. Bouron verovert de bal door een tackle van achteren. Bouron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - Deportivo Porro 0:1

9e minuut.
Bouron onderschept slim de pass. Bouron speelt de bal door. Madera rent richting de bal. Madera haalt uit met een fantastische trap. Ramos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - Deportivo Porro 0:2

33e minuut.
Mihu heeft problemen om de bal te vangen. Mihu met een sublieme pass. Madera is nu in balbezit. Madera schiet op doel. Ramos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - Deportivo Porro 0:3

44e minuut.
Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk geeft de bal voor. Oğuzeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouron onderschept slim de pass. Bouron schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - Deportivo Porro 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abreu 56%, Deportivo Porro 44%.
abreu - Deportivo Porro 0:4

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torrealba komt het veld opgelopen. Movilescu speelt de bal door. Bison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olgiati. Olgiati krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Rivas komt het veld opgelopen. Axundzadə komt het veld opgelopen. Bartovský komt het veld opgelopen.

78e minuut.
García Rivas met de inworp. Biserov rent richting de bal. Biserov passt de bal met de wreef. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti haalt uit met een fantastische trap. San Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Olgiati zijn tegenspeler op de grond. Olgiati krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmenta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raggiotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biserov met een snel genomen vrije trap. Daar is Raggiotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raggiotti haalt uit met een fantastische trap. San Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Movilescu speelt de bal door. Axundzadə rent richting de bal. Axundzadə passt de bal met de wreef. Raggiotti is nu in balbezit. Raggiotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. San Román verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abreu 40%, Deportivo Porro 60%.
abreu - Deportivo Porro 0:4