Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Nueva Esparta FC Start
Normal Tactiek This is
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Company rent richting de bal. Company speelt de bal door. Jurasik heeft problemen om de bal te vangen. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonito is nu in balbezit. Bonito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:1

6e minuut.
Amundaray is nu in balbezit. Komar verovert de bal door een tackle van achteren. Komar met een sublieme pass. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:2

8e minuut.
Vlădoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlădoiu. Vlădoiu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Company met een sublieme pass. Bastardo probeert naar een medespeler te passen. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito draait met de bal, schiet en ... Tovar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Pedraza met een sublieme pass. Company bereikt de bal nog maar net als eerste. Company passt de bal met de wreef. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo geeft een lange en hoge pass. Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Komar kopt de bal weg. Bastardo heeft problemen om de bal te vangen. Bastardo passt de bal in één keer door. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel. Lezama bokst de bal weg. Díaz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lezama met een harde bal richting middenveld. Abbadelli met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Jurasik de bal onder controle te krijgen. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Tovar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Tovar probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:3

19e minuut.
Bastardo passt de bal zonder na te denken. Tovar met een sublieme pass. Company is nu in balbezit. Company geeft de bal voor. Bonito krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Company met een sublieme pass. Klungelig pakt Jurasik de bal. Jurasik passt de bal zonder na te denken. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:4

24e minuut.
Cedeño rent richting de bal. Bastardo verovert de bal door een tackle van achteren. Bastardo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jurasik de bal. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. Lezama bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Company neemt de hoekschop. Bonito maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Komar is nu in balbezit. Komar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:5

27e minuut.
Bonito kopt de bal weg. Klungelig pakt Tovar de bal. Jurasik rent richting de bal. Jurasik schiet op doel. Lezama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:6

28e minuut.
Ferrer met een sublieme pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra speelt de bal door. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Jurasik onderschept slim de pass. Jurasik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:7

32e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito is nu in balbezit. Bonito passt de bal met de wreef. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:8

34e minuut.
Bonito schiet op doel. Lezama speelt de bal door. Komar kopt de bal weg. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:9

35e minuut.
Komar met een sublieme pass. Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonito probeert naar een medespeler te passen. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik draait met de bal, schiet en ... Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Doeltrap. Tovar met een harde bal richting middenveld. Company kopt de bal weg. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:10

38e minuut.
Bonito met een sublieme pass. Komar is nu in balbezit. Komar speelt de bal door. Jurasik rent richting de bal. Jurasik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:11

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Company zal de hoekschop nemen. Jurasik is nu in balbezit. Bonito rent richting de bal. Bonito schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jurasik kopt de bal weg. Klungelig pakt Ávila de bal. Bonito rent richting de bal. Bonito draait met de bal, schiet en ... Company kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:12

45e minuut.
Córdova komt het veld opgelopen. Tărşolea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Nueva Esparta 85%, FC Start 15%.
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:12

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Amundaray de bal onder controle te krijgen. Company met een sublieme pass. Klungelig pakt Córdova de bal. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo passt de bal zonder na te denken. Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Abbadelli rent richting de bal. Abbadelli geeft de bal voor. Company rent richting de bal. Jurasik rent richting de bal. Jurasik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova onderschept slim de pass. Bastardo rent richting de bal. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova draait met de bal, schiet en ... Lezama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:13

57e minuut.
Córdova kan de bal niet met de borst controleren. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar passt de bal in één keer door. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Córdova rent richting de bal. Córdova schiet op doel. Tovar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:14

61e minuut.
Company is nu in balbezit. Company passt de bal zonder na te denken. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel. Lezama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:15

62e minuut.
Dec komt het veld opgelopen. Mirea komt het veld opgelopen. Buczacki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Amorebieta passt de bal met de wreef. Ferrer rent richting de bal. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo geeft de bal voor. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:16

65e minuut.
Ávila rent richting de bal. Ávila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Komar met de inworp. Bastardo geeft de bal voor. Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo probeert naar een medespeler te passen. Córdova rent richting de bal. Córdova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:17

80e minuut.
Komar kopt de bal weg. Daar is Córdova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovar begaat een overtreding. Tovar krijgt een gele kaart. Córdova is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bastardo wilt de vrije trap nemen. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Cedeño de bal onder controle te krijgen. Bastardo rent richting de bal. Bastardo geeft een hoge lob. Córdova is nu in balbezit. Córdova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:18

85e minuut.
Pedraza rent richting de bal. Bastardo rent richting de bal. Bastardo passt de bal in één keer door. Jurasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Nueva Esparta 78%, FC Start 22%.
Alianza Nueva Esparta - FC Start 0:19