Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Porro real macarao
Mettal Tactiek B
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 51.8
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Batistuta de bal. Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll passt de bal zonder na te denken. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kmenta passt de bal zonder na te denken. Randversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Randversson passt de bal met de wreef. Pontin is nu in balbezit. Pontin haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu passt de bal met de wreef. Batistuta rent richting de bal. Marín Robles onderschept slim de pass. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. Rojas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - real macarao 0:1

9e minuut.
Leikvoll probeert naar een medespeler te passen. Solvang is nu in balbezit. Bejarano begaat een overtreding. Bejarano krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bortoń probeert naar een medespeler te passen. Solvang is nu in balbezit. Solvang passt de bal zonder na te denken. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. Rojas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Petrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrella passt de bal zonder na te denken. Caliandro probeert de bal met de borst te controleren. Pontin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Leikvoll passt de bal met de wreef. Bârlădeanu is nu in balbezit. Mumowski rent richting de bal. Mumowski geeft de bal voor. Marín Robles krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles rent richting de bal. Solvang rent richting de bal. Solvang haalt uit met een fantastische trap. Rojas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - real macarao 0:2

29e minuut.
Bârlădeanu rent richting de bal. Mumowski geeft de bal voor. Solvang kopt de bal weg. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Caliandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrella rent richting de bal. Petrella passt de bal zonder na te denken. Reinoso rent richting de bal. Reinoso passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu onderschept slim de pass. Marín Robles rent richting de bal. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kmenta passt de bal zonder na te denken. Pontin is nu in balbezit. Széchy maakt een afschuwelijke overtreding. Széchy krijgt een gele kaart. Pontin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Bejarano geeft een lange en hoge pass. Daar is Dieste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartovský is nu in balbezit. Bartovský haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 57%, real macarao 43%.
Deportivo Porro - real macarao 0:2

48e minuut.
Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu met een sublieme pass. Batistuta is nu in balbezit. Marín Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Porro - real macarao 0:3

54e minuut.
Solvang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marín Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín Robles passt de bal in één keer door. Bârlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârlădeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Vera komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Sauvage geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mumowski met de inworp. Bârlădeanu kan de bal niet met de borst controleren. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Vera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bârlădeanu is nu in balbezit. Bejarano rent richting de bal. Bârlădeanu onderschept slim de pass. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chitaico heeft problemen om de bal te vangen. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bârlădeanu passt de bal zonder na te denken. Marín Robles is nu in balbezit. Bejarano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bejarano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Marín Robles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bortoń neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Széchy met een sublieme pass. Solvang is nu in balbezit. Solvang probeert naar een medespeler te passen. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dieste probeert naar een medespeler te passen. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Daar is Marín Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Randversson heeft problemen om de bal te vangen. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang schiet op doel. Paal!

82e minuut.
Chitaico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaico geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mumowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bortoń geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Porro 58%, real macarao 42%.
Deportivo Porro - real macarao 0:3