Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real macarao abreu
B Tactiek especial
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 54.5
very good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Mumowski speelt de bal door. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov geeft een lange en hoge pass. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - abreu 1:0

8e minuut.
Biserov rent richting de bal. Biserov met een sublieme pass. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real macarao - abreu 1:1

9e minuut.
Torrealba is nu in balbezit. Torrealba passt de bal zonder na te denken. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - abreu 1:2

13e minuut.
Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Biserov rent richting de bal. Biserov passt de bal met de wreef. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - abreu 1:3

24e minuut.
Leikvoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Leikvoll met een sublieme pass. Bulli is nu in balbezit. Marín Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. Ramos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Oğuzeli passt de bal zonder na te denken. Gornakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati onderschept slim de pass. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - abreu 1:4

34e minuut.
Caliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov verovert de bal door een tackle van achteren. Biserov passt de bal in één keer door. Torrealba heeft problemen om de bal te vangen. Torrealba schiet op doel. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov passt de bal met de wreef. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares geeft een hoge lob. Torrealba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 63%, abreu 37%.
real macarao - abreu 1:4

50e minuut.
Solvang onderschept slim de pass. Solvang passt de bal zonder na te denken. Bulli met een sublieme pass. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. Ramos bokst de bal weg.

57e minuut.
Inworp. García Rivas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Solvang passt de bal met de wreef. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski geeft een lange en hoge pass. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lawrence komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Colmenares geeft een lange en hoge pass. Széchy is nu in balbezit. Széchy geeft de bal voor. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
García Rivas heeft problemen om de bal te vangen. García Rivas met een sublieme pass. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliandro verovert de bal door een tackle van achteren. Caliandro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Biserov probeert naar een medespeler te passen. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati schiet op doel. Malaniuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Solvang rent richting de bal. Solvang geeft een lange en hoge pass. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - abreu 2:4

81e minuut.
Ramos trapt de bal weg. Biserov kopt de bal weg. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba draait met de bal, schiet en ... Malaniuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Torrealba is nu in balbezit. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba haalt uit met een fantastische trap. Malaniuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gornakov is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kremblewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Malaniuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, García Rivas zal de hoekschop nemen. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 57%, abreu 43%.
real macarao - abreu 2:4