Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza Nueva Esparta El Bajo F.C.
Normal Tactiek GOL
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 36.8
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Clavier speelt de bal door. Daar is Chapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhur is nu in balbezit. Chapecó rent richting de bal. Chapecó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:1

15e minuut.
Łobodzki passt de bal zonder na te denken. Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier probeert naar een medespeler te passen. Chapecó rent richting de bal. Chapecó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:2

18e minuut.
Dhur rent richting de bal. Dhur geeft de bal voor. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Dhur rent richting de bal. Dhur schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:3

22e minuut.
Lutka verovert de bal door een tackle van achteren. Lutka speelt de bal door. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Lutka speelt de bal door. Cedeño heeft problemen om de bal te vangen. Chapecó rent richting de bal. Dhur rent richting de bal. Dhur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:4

30e minuut.
Clavier passt de bal in één keer door. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka passt de bal in één keer door. Dhur rent richting de bal. Dhur schiet op doel. Lezama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Díaz onderschept slim de pass. Díaz passt de bal zonder na te denken. Lutka rent richting de bal. Dhur is nu in balbezit. Dhur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Nueva Esparta 84%, El Bajo F.C. 16%.
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:4

46e minuut.
Deša rent richting de bal. Deša geeft een lange en hoge pass. Tovar rent richting de bal. Dhur onderschept slim de pass. Dhur schiet op doel. Lezama bokst de bal weg. Dhur is nu in balbezit. Dhur haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier verovert de bal door een tackle van achteren. Clavier speelt de bal door. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Amorebieta de bal onder controle te krijgen. Laiolo is nu in balbezit. Laiolo geeft een lange en hoge pass. Chapecó maakt een snoekduik en kopt de bal. Lezama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:5

61e minuut.
Tovar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lutka met een snelle inworp. Dhur rent richting de bal. Dhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:6

63e minuut.
Lutka met een snelle inworp. Clavier probeert naar een medespeler te passen. Dhur is nu in balbezit. Dhur schiet op doel. Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Lezama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Laiolo met een snelle inworp. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka met een sublieme pass. Deša is nu in balbezit. Deša draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:7

71e minuut.
Daar is Cedeño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedeño probeert naar een medespeler te passen. Tovar kan de bal niet met de borst controleren. Dhur rent richting de bal. Dhur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lutka passt de bal in één keer door. Laiolo heeft problemen om de bal te vangen. Laiolo met een sublieme pass. Clavier is nu in balbezit. Clavier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Dhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier passt de bal zonder na te denken. Dhur is nu in balbezit. Dhur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lutka speelt de bal door. Tovar rent richting de bal. Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza Nueva Esparta 88%, El Bajo F.C. 12%.
Alianza Nueva Esparta - El Bajo F.C. 0:8