Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Start CHYNCHE F:C
This is Tactiek chyncheF:J
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 46.9
very good Schieten good
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


13e minuut.
Bonito controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Reinoso komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bastardo is nu in balbezit. Faya onderschept slim de pass. Faya met een sublieme pass. Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Córdova komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Tărşolea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Start 46%, CHYNCHE F:C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Start - CHYNCHE F:C 0:0

48e minuut.
Bastardo probeert naar een medespeler te passen. Company rent richting de bal. Bastardo met een sublieme pass. Jurasik rent richting de bal. Jurasik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Bolet verovert de bal door een tackle van achteren. Bolet geeft een hoge lob. Komar speelt de bal door. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel. Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Bastardo is nu in balbezit. Bastardo passt de bal zonder na te denken. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar geeft een lange en hoge pass. Jurasik krijgt zijn hoofd ertegen. Alvarado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Komar geeft een lange en hoge pass. Córdova rent richting de bal. Gallardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gallardo krijgt een gele kaart. Córdova is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirea komt het veld opgelopen. Dec komt het veld opgelopen. Buczacki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Antúnez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedraza rent richting de bal. Pedraza geeft een hoge lob. Córdova bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pedraza passt de bal in één keer door. Gallardo geeft een hoge lob. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap. Tărşolea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Start - CHYNCHE F:C 0:1

84e minuut.
Caridad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Start 36%, CHYNCHE F:C 64%.
FC Start - CHYNCHE F:C 0:1