Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real macarao Giants5180
B Tactiek Giants70
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 55.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski passt de bal met de wreef. Széchy is nu in balbezit. Pyż verovert de bal door een tackle van achteren. Pyż schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Isnardi kopt de bal weg. Leikvoll rent richting de bal. Leikvoll passt de bal met de wreef. Solvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Solvang haalt uit met een fantastische trap. Balul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Klungelig pakt Antoś de bal. Antoś probeert naar een medespeler te passen. Pyż is nu in balbezit. Pyż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - Giants5180 0:1

25e minuut.
Leikvoll met de inworp. Bortoń is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rynkowski. Rynkowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Balul speelt de bal door. Leikvoll kopt de bal weg. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles schiet op doel. Balul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real macarao - Giants5180 1:1

38e minuut.
Škrbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrbo passt de bal met de wreef. Rynkowski probeert naar een medespeler te passen. Caia rent richting de bal. Caia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Caia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gornakov. Caia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Škrbo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Antoś de bal. Antoś geeft de bal voor. Pyż krijgt zijn hoofd ertegen. Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mumowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Marín Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftene legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eftene krijgt een gele kaart. Marín Robles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marín Robles legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - Giants5180 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 64%, Giants5180 36%.
real macarao - Giants5180 2:1

47e minuut.
Antoś is nu in balbezit. Antoś geeft een hoge lob. Pyż kopt de bal weg. Caia rent richting de bal. Caia draait met de bal, schiet en ... Malaniuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bortoń met een snelle inworp. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski passt de bal met de wreef. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - Giants5180 3:1

56e minuut.
Antoś geeft de bal voor. Pyż is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caliandro. Pyż is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rynkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Saggiomo speelt de bal door. Antoś heeft problemen om de bal te vangen. Antoś met een sublieme pass. Caia is nu in balbezit. Caia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Isnardi geeft een lange en hoge pass. Caia kopt de bal weg. Caliandro heeft problemen om de bal te vangen. Pyż onderschept slim de pass. Pyż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real macarao - Giants5180 3:2

82e minuut.
Dieste geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saggiomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Antoś de bal. Antoś geeft een lange en hoge pass. Malaniuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real macarao 62%, Giants5180 38%.
real macarao - Giants5180 3:2