Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hmeidan FC JR THE BEST
LOOAB Tactiek La Cosa Nostra
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
49.8 gemiddelde waardering 34.7
solid Schieten weak
solid Passen average
good Verdedigen adequate


15e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Traczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Traczyk passt de bal met de wreef. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 1:0

19e minuut.
Checa geeft de bal voor. Diamandi rent richting de bal. Hạnh verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh draait met de bal, schiet en ... Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 2:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabata komt het veld opgelopen. Belinho komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Dalea probeert naar een medespeler te passen. Đorđević rent richting de bal. Đorđević geeft de bal voor. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Checa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Álvarez met een snelle inworp. Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tuppurainen rent richting de bal. Biton onderschept slim de pass. Biton speelt de bal door. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stevens trapt de bal weg. Tuppurainen kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hạnh de bal onder controle te krijgen. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... Stevens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 33%, JR THE BEST 67%.
Hmeidan FC - JR THE BEST 2:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Checa met een snelle inworp. Đorđević geeft een hoge lob. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tuppurainen probeert naar een medespeler te passen. İsayev rent richting de bal. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 3:0

78e minuut.
Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Đorđević onderschept slim de pass. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 4:0

83e minuut.
Đorđević verovert de bal door een tackle van achteren. Đorđević geeft de bal voor. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. Stevens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hmeidan FC - JR THE BEST 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hmeidan FC 35%, JR THE BEST 65%.
Hmeidan FC - JR THE BEST 5:0