Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Muchachos del Sir FC Start
Star Wars. VII Tactiek This is
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
64.9 gemiddelde waardering 53.5
outstanding Schieten solid
formidable Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Crescenzi speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedraza. Pedraza krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Crescenzi rent richting de bal. Álvarez is nu in balbezit. Crescenzi rent richting de bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Crescenzi probeert naar een medespeler te passen. Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Riveros rent richting de bal. Riveros haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC Start 1:0

38e minuut.
Riveros is nu in balbezit. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaźmierczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Córdova komt het veld opgelopen. Zaňák komt het veld opgelopen. Tărşolea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 35%, FC Start 65%.
Los Muchachos del Sir - FC Start 1:0

51e minuut.
Komar met een snelle inworp. Ruibis bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova onderschept slim de pass. Córdova geeft een hoge lob. Jurasik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros passt de bal zonder na te denken. Zaňák rent richting de bal. Zaňák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Vlădoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Rybicki rent richting de bal. Rybicki geeft de bal voor. Riveros krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bolet verovert de bal door een tackle van achteren. Zaňák rent richting de bal. Zaňák speelt de bal door. Riveros is nu in balbezit. Riveros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC Start 2:0

60e minuut.
Stadler komt het veld opgelopen. Dec komt het veld opgelopen. Gamboa komt het veld opgelopen. Mirea komt het veld opgelopen. Buczacki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tărşolea trapt de bal weg van het doel. Stadler kopt de bal weg. Zaňák probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Tărşolea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riveros rent richting de bal. Riveros geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Komar passt de bal in één keer door. Company is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ledesma. Ledesma krijgt een gele kaart. Company wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

68e minuut.
Pedraza onderschept slim de pass. Pedraza probeert naar een medespeler te passen. Abbadelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaňák onderschept slim de pass. Zaňák schiet op doel. Tărşolea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dec de bal. Riveros is nu in balbezit. Riveros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC Start 3:0

69e minuut.
Dec geeft de bal voor. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler geeft de bal voor. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tărşolea met een harde bal richting middenveld. Stadler rent richting de bal. Bastardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastardo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Álvarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Pedraza de bal. Bastardo rent richting de bal. Riveros rent richting de bal. Riveros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Abbadelli rent richting de bal. Abbadelli geeft een hoge lob. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler geeft een hoge lob. Álvarez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Inworp. Wale met de inworp. Crescenzi is nu in balbezit. Crescenzi geeft de bal voor. Riveros maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Buczacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC Start 4:0

85e minuut.
Klungelig pakt Buczacki de bal. Pedraza rent richting de bal. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros rent richting de bal. Riveros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 34%, FC Start 66%.
Los Muchachos del Sir - FC Start 4:0