Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metaleros F.C. Alianza Nueva Esparta
Ni(HIA)2(H2O)4 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 21.5
outstanding Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


7e minuut.
Pulgar kopt de bal weg. Almunia is nu in balbezit. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa verovert de bal door een tackle van achteren. Zerpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 1:0

9e minuut.
Díaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madrigal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zitzlsperger geeft de bal voor. Zerpa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Oancea verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea speelt de bal door. Zerpa rent richting de bal. Zerpa geeft een hoge lob. Almunia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Almunia is nu in balbezit. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Díaz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madrigal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Almunia rent richting de bal. Almunia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Lezama trapt de bal weg. Madrigal kopt de bal weg. Almunia is nu in balbezit. Almunia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Almunia speelt de bal door. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos passt de bal in één keer door. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 2:0

16e minuut.
Manzano met een sublieme pass. Madrigal speelt de bal door. Klungelig pakt Almunia de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Ramos met de inworp. Zerpa is nu in balbezit. Zerpa draait met de bal, schiet en ... Lezama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 3:0

21e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Almunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Guerra de bal. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia verovert de bal door een tackle van achteren. Almunia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zerpa rent richting de bal. Zerpa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tovar de bal onder controle te krijgen. Lezama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 5:0

27e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Zitzlsperger rent richting de bal. Zitzlsperger passt de bal met de wreef. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 6:0

29e minuut.
Oancea rent richting de bal. Ariza is nu in balbezit. Ariza passt de bal in één keer door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 7:0

30e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal zonder na te denken. Mercedes probeert de bal met de borst te controleren. Almunia is nu in balbezit. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Lezama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zerpa geeft een lange en hoge pass. Almunia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Almunia onderschept slim de pass. Almunia schiet op doel. Lezama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 8:0

33e minuut.
Almunia rent richting de bal. Almunia passt de bal zonder na te denken. Zerpa is nu in balbezit. Zerpa geeft de bal voor. Almunia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Díaz geeft een lange en hoge pass. Almunia probeert de bal aan de voet te houden. Ramos kopt de bal weg. Tovar probeert naar een medespeler te passen. Ramos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal in één keer door. Díaz is nu in balbezit. Almunia onderschept slim de pass. Almunia draait met de bal, schiet en ... Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros F.C. 14%, Alianza Nueva Esparta 86%.
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 8:0

46e minuut.
Mea Vitali komt het veld opgelopen. Ülke komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño met een sublieme pass. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera geeft de bal voor. Almunia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano begaat een overtreding. Almunia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramos met een snel genomen vrije trap. Ülke maakt een snoekduik en kopt de bal. Lezama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 9:0

53e minuut.
Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer rent richting de bal. Oancea onderschept slim de pass. Oancea geeft een lange en hoge pass. Almunia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 10:0

56e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Madrigal met een sublieme pass. Ülke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Almunia de bal. Almunia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 11:0

58e minuut.
Oancea geeft een lange en hoge pass. Almunia kopt de bal weg. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft de bal voor. Ülke springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Almunia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Almunia kan de bal niet met de borst controleren. Almunia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 12:0

62e minuut.
Ramos geeft een hoge lob. Madrigal kopt de bal weg. Ülke is nu in balbezit. Ülke schiet op doel. Lezama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 13:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vílchez komt het veld opgelopen. Lezama met een harde bal richting middenveld. Zitzlsperger kopt de bal weg. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez rent richting de bal. Vílchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Almunia rent richting de bal. Almunia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 14:0

71e minuut.
Cedeño met een sublieme pass. Madrigal met een sublieme pass. Almunia rent richting de bal. Almunia schiet op doel. Lezama maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 15:0

72e minuut.
Ferrer speelt de bal door. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer rent richting de bal. Almunia onderschept slim de pass. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Lezama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Amorebieta probeert de bal aan de voet te houden. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez passt de bal met de wreef. Almunia rent richting de bal. Almunia draait met de bal, schiet en ... Lezama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 16:0

75e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal is nu in balbezit. Cedeño begaat een overtreding. Madrigal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Madrigal kan niet meer verder spelen. Ţărus komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ţărus is nu in balbezit. Ramos rent richting de bal. Ramos met een sublieme pass. Almunia is nu in balbezit. Almunia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Valera geeft een lange en hoge pass. Almunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Almunia de bal. Almunia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 17:0

83e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een lange en hoge pass. Almunia is nu in balbezit. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Lezama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 18:0

86e minuut.
Inworp. Zitzlsperger met een snelle inworp. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een hoge lob. Almunia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ramos passt de bal zonder na te denken. Ţărus rent richting de bal. Ţărus passt de bal met de wreef. Almunia is nu in balbezit. Almunia haalt uit met een fantastische trap. Lezama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metaleros F.C. 24%, Alianza Nueva Esparta 76%.
Metaleros F.C. - Alianza Nueva Esparta 18:0