Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHYNCHE F:C abreu
chyncheF:J Tactiek especial
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 54.7
solide Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Cuares rent richting de bal. Cuares geeft een lange en hoge pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov passt de bal in één keer door. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Alvarado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - abreu 0:1

10e minuut.
Rangel heeft problemen om de bal te vangen. Biserov rent richting de bal. Biserov passt de bal zonder na te denken. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel. Alvarado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinoso komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares met een sublieme pass. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lugo passt de bal zonder na te denken. Torrealba is nu in balbezit. Duarte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duarte krijgt een gele kaart. Torrealba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olgiati neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - abreu 0:2

24e minuut.
Lugo met een sublieme pass. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov geeft een hoge lob. Olgiati rent richting de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - abreu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHYNCHE F:C 61%, abreu 39%.
CHYNCHE F:C - abreu 0:3

56e minuut.
Biserov speelt de bal door. Torrealba is nu in balbezit. Duarte maakt een afschuwelijke overtreding. Torrealba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biserov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. García Rivas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Buitenspel voor Reinoso. Goede buitenspelval van de verdediging. Raggiotti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Ceylanpınar komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Colmenares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faya verovert de bal door een tackle van achteren. Faya passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caridad komt het veld opgelopen.

87e minuut.
García Rivas onderschept slim de pass. García Rivas probeert naar een medespeler te passen. Biserov speelt de bal door. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHYNCHE F:C 58%, abreu 42%.
CHYNCHE F:C - abreu 0:3