Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VENEZUELA CITY CLUB FC Avalancha FC
unica Tactiek Avalancha-22*
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
48.8 gemiddelde waardering 59.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Magolego probeert de bal met de borst te controleren. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. Cumana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - Avalancha FC 1:0

14e minuut.
Qvist heeft problemen om de bal te vangen. Qvist probeert naar een medespeler te passen. Răcaru probeert naar een medespeler te passen. Dędek is nu in balbezit. Dędek draait met de bal, schiet en ... Mingardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Özdinçer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schumana met de inworp. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zykov met een snelle inworp. Qvist is nu in balbezit. Jaramillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaramillo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Qvist met een sublieme pass. Dędek is nu in balbezit. Dędek passt de bal met de wreef. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mingardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENEZUELA CITY CLUB FC 54%, Avalancha FC 46%.
VENEZUELA CITY CLUB FC - Avalancha FC 1:0

58e minuut.
Klungelig pakt Costabile de bal. Özdinçer rent richting de bal. Qvist onderschept slim de pass. Dędek is nu in balbezit. Dędek schiet op doel. Mingardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Schumana passt de bal in één keer door. Qvist rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özdinçer. Özdinçer krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamoyski raakt geblesseerd tijdens het duel. Akii-Bua komt het veld opgelopen. Uturys komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Qvist speelt de bal door. Pora onderschept slim de pass. Răcaru speelt de bal door. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrysz met de inworp. Özdinçer geeft de bal voor. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Qvist geeft een hoge lob. Costabile controleert de bal met de borst. Uturys is nu in balbezit. Uturys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VENEZUELA CITY CLUB FC - Avalancha FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENEZUELA CITY CLUB FC 63%, Avalancha FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VENEZUELA CITY CLUB FC - Avalancha FC 1:1