Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaFC Venecho fc
Nelson10 Tactiek Berlin 1
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
45.6 gemiddelde waardering 62.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Téllez passt de bal met de wreef. Briceño speelt de bal door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ... Riberos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Venecho fc 0:1

10e minuut.
Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski onderschept slim de pass. Siewkowski geeft een hoge lob. Merlo rent richting de bal. Merlo haalt uit met een fantastische trap. Téllez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Isnardi rent richting de bal. Isnardi geeft de bal voor. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo haalt uit met een fantastische trap. Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomaFC - Venecho fc 1:1

27e minuut.
Katsaraios rent richting de bal. Katsaraios passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Piar de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Riberos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Margiota geeft de bal voor. Daar is Krzynówek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlo rent richting de bal. Merlo draait met de bal, schiet en ... Téllez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirre komt het veld opgelopen. Santos komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Siewkowski onderschept slim de pass. Katsaraios verovert de bal door een tackle van achteren. Katsaraios geeft een hoge lob. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Briceño onderschept slim de pass. Briceño geeft de bal voor. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 61%, Venecho fc 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RomaFC - Venecho fc 1:1

46e minuut.
Bejarano komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés geeft de bal voor. Margiota probeert de bal aan de voet te houden. Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Katsaraios probeert naar een medespeler te passen. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal in één keer door. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap. Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piar is nu in balbezit. Piar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Venecho fc 1:2

58e minuut.
Téllez met een snelle inworp. Katsaraios rent richting de bal. Katsaraios geeft de bal voor. Ayala rent richting de bal. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Merlo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Luzzatto komt het veld opgelopen. Palacio komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Téllez rent richting de bal. Téllez geeft de bal voor. Ayala kopt de bal weg. Piar heeft problemen om de bal te vangen. Piar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Margiota geeft een lange en hoge pass. Ayala is nu in balbezit. Cetnarowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetnarowicz krijgt een gele kaart. Ayala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Katsaraios zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piar kopt de bal weg. Ayala rent richting de bal. Ayala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Garcés geeft de bal voor. Téllez probeert de bal met de borst te controleren. Quintanilha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintanilha krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Katsaraios passt de bal zonder na te denken. Iscru probeert naar een medespeler te passen. Téllez speelt de bal door. Piar is nu in balbezit. Piar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Doğan is nu in balbezit. Doğan geeft een lange en hoge pass. Merlo is nu in balbezit. Merlo draait met de bal, schiet en ... Téllez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomaFC - Venecho fc 2:2

90e minuut.
Doğan passt de bal zonder na te denken. Lugo is nu in balbezit. Krzynówek verovert de bal door een tackle van achteren. Merlo onderschept slim de pass. Merlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Venecho fc 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 48%, Venecho fc 52%.
RomaFC - Venecho fc 3:2