Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United of Manchester 98-99 Saurios de Caracas FC
Normal Tactiek Renacer
43% Balbezit 57%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.7
zwak Schieten uitstekend
hopeloos Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Vešović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briga rent richting de bal. Briga geeft een lange en hoge pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vešović met de inworp. Briga geeft een hoge lob. Grumezea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:1

3e minuut.
Sucre rent richting de bal. Medialdea verovert de bal door een tackle van achteren. Vešović rent richting de bal. Vešović geeft een lange en hoge pass. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Notaroberto rent richting de bal. Vešović rent richting de bal. Vešović passt de bal zonder na te denken. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Grumezea passt de bal zonder na te denken. Daar is Medialdea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medialdea passt de bal zonder na te denken. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Valdés trapt de bal weg van het doel. Inworp. Vešović met een snelle inworp. Briga is nu in balbezit. Briga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vešović met de inworp. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga geeft een lange en hoge pass. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ortigoza geeft de bal voor. Vešović rent richting de bal. Vešović geeft de bal voor. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ortigoza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baralt de bal. Baralt met een sublieme pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Anzoátegui trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briga rent richting de bal. Briga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Medina rent richting de bal. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Medialdea rent richting de bal. Medialdea draait met de bal, schiet en ... Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:2

23e minuut.
Anzoátegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea verovert de bal door een tackle van achteren. Medialdea passt de bal in één keer door. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Seta speelt de bal door. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga passt de bal in één keer door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vešović geeft een lange en hoge pass. Gómez probeert de bal aan de voet te houden. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea schiet op doel. Medina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vešović neemt de hoekschop. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea schiet op doel. Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:3

28e minuut.
Cabrales rent richting de bal. Cabrales passt de bal met de wreef. Daar is Sucre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea haalt uit met een fantastische trap. Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:4

32e minuut.
Seta probeert naar een medespeler te passen. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga geeft een hoge lob. Grumezea maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:5

34e minuut.
Bărbat geeft een lange en hoge pass. Baralt kopt de bal weg. Sucre rent richting de bal. Medialdea onderschept slim de pass. Medialdea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zárate passt de bal in één keer door. Vešović rent richting de bal. Vešović geeft een lange en hoge pass. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel. Valdés bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Valdés met een harde bal richting middenveld. Vešović kan de bal niet met de borst controleren. Vešović geeft een hoge lob. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baleiro komt het veld opgelopen. Błaszczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United of Manchester 98-99 90%, Saurios de Caracas FC 10%.
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:5

46e minuut.
Grumezea passt de bal met de wreef. Notaroberto heeft problemen om de bal te vangen. Sucre is nu in balbezit. Baleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Baleiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Briga speelt de bal door. Błaszczyk met een sublieme pass. Vešović speelt de bal door. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Zárate geeft een hoge lob. Vešović met een sublieme pass. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Febles bereikt de bal nog maar net als eerste. Febles met een sublieme pass. Delcourt geeft een lange en hoge pass. Baleiro rent richting de bal. Baleiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Briga de bal. Briga speelt de bal door. Grumezea heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea schiet op doel. Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Delcourt geeft de bal voor. Klungelig pakt Zárate de bal. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro haalt uit met een fantastische trap. Medina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:6

58e minuut.
Valdés met een sublieme pass. Vešović probeert naar een medespeler te passen. Grumezea rent richting de bal. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:7

64e minuut.
Vešović probeert naar een medespeler te passen. Błaszczyk probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Febles is nu in balbezit. Briga onderschept slim de pass. Briga geeft de bal voor. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:8

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vešović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro schiet op doel. Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:9

68e minuut.
Sucre is nu in balbezit. Grumezea verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Valdés probeert naar een medespeler te passen. Briga kopt de bal weg. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:10

72e minuut.
Błaszczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Febles de bal. Briga speelt de bal door. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:11

73e minuut.
Klungelig pakt Cabrales de bal. Cabrales speelt de bal door. Grumezea met een sublieme pass. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro draait met de bal, schiet en ... Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:12

75e minuut.
Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro geeft een hoge lob. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel. Valdés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:13

76e minuut.
Notaroberto met een sublieme pass. Daar is Cabrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valdés trapt de bal weg. Briga met een sublieme pass. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valdés met een sublieme pass. Notaroberto kopt de bal weg. Vešović geeft een hoge lob. Baleiro rent richting de bal. Baleiro geeft de bal voor. Valdés bokst de bal weg. Anzoátegui controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:14

82e minuut.
French met een harde bal richting middenveld. Vešović kopt de bal weg. Briga speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Briga verovert de bal door een tackle van achteren. Briga geeft een hoge lob. Medina heeft problemen om de bal te vangen. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:15

90e minuut.
Briga speelt de bal door. Błaszczyk met een sublieme pass. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro rent richting de bal. Baleiro schiet op doel. Valdés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United of Manchester 98-99 85%, Saurios de Caracas FC 15%.
United of Manchester 98-99 - Saurios de Caracas FC 0:16