Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCINI F.C. United of Manchester 98-99
NUEVA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 20
excellent Schieten weak
good Passen hopeless
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Doeltrap. Valdés met een harde bal richting middenveld. Notaroberto kopt de bal weg. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Gruda geeft een lange en hoge pass. Baralt geeft een lange en hoge pass. Brassey kopt de bal weg. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Zárate geeft de bal voor. Inworp. Brassey met de inworp. Villas rent richting de bal. Villas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valdés trapt de bal weg van het doel. Freije kopt de bal weg. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 1:0

16e minuut.
Medina rent richting de bal. Freije onderschept slim de pass. Freije geeft de bal voor. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 2:0

17e minuut.
Cabrales met een sublieme pass. Notaroberto heeft problemen om de bal te vangen. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel. Valdés bokst de bal weg. Nuri springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 3:0

20e minuut.
Freije met een sublieme pass. Gruda rent richting de bal. Gruda passt de bal met de wreef. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 4:0

22e minuut.
Daar is Brassey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freije rent richting de bal. Freije probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gruda schiet op doel. Medina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villas zal de hoekschop nemen. Nuri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 5:0

28e minuut.
Baralt rent richting de bal. Baralt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnáudez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguilera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zárate heeft problemen om de bal te vangen. Villas is nu in balbezit. Villas geeft een lange en hoge pass. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 6:0

38e minuut.
Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villas rent richting de bal. Villas geeft de bal voor. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 7:0

44e minuut.
Anzoátegui trapt de bal weg. Brassey kopt de bal weg. Klungelig pakt Sucre de bal. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda schiet op doel. Valdés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 15%, United of Manchester 98-99 85%.
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 8:0

46e minuut.
Gruda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Febles. Gruda raakt geblesseerd tijdens het duel. Brassey met een snel genomen vrije trap. Nuri krijgt zijn hoofd ertegen. Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 9:0

52e minuut.
Freije speelt de bal door. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nuri heeft problemen om de bal te vangen. Nuri speelt de bal door. Gruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 10:0

55e minuut.
Sucre is nu in balbezit. Sucre speelt de bal door. Gruda is nu in balbezit. Gruda schiet op doel. Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 11:0

57e minuut.
Klungelig pakt Gruda de bal. Medina is nu in balbezit. Gruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gruda haalt uit met een fantastische trap. Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey passt de bal met de wreef. Villas geeft de bal voor. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Freije kopt de bal weg. Medina controleert de bal met de borst. Gruda is nu in balbezit. Gruda geeft een lange en hoge pass. Nuri is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 12:0

66e minuut.
Kostelecki met een sublieme pass. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Gruda rent richting de bal. Gruda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nuri geeft een lange en hoge pass. Villas heeft problemen om de bal te vangen. Villas speelt de bal door. Gruda is nu in balbezit. Gruda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Freije probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuri passt de bal zonder na te denken. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ... Valdés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Febles bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey bereikt de bal nog maar net als eerste. Brassey speelt de bal door. Klungelig pakt Nuri de bal. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 13:0

82e minuut.
Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri passt de bal in één keer door. Gruda is nu in balbezit. Gruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 14:0

88e minuut.
Klungelig pakt Baralt de bal. Freije rent richting de bal. Freije passt de bal met de wreef. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Villas is nu in balbezit. Villas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nuri de bal. Nuri schiet op doel. Anzoátegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCINI F.C. 12%, United of Manchester 98-99 88%.
MANCINI F.C. - United of Manchester 98-99 15:0