Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VENEZUELA CITY CLUB FC Venecho fc
unica Tactiek Berlin 1
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 8
51.1 gemiddelde waardering 64
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal met de wreef. Piar is nu in balbezit. Piar draait met de bal, schiet en ... Mingardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - Venecho fc 0:1

7e minuut.
Inworp. Téllez met een snelle inworp. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño geeft de bal voor. Piar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Katsaraios probeert de bal met de borst te controleren. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski passt de bal met de wreef. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Margiota geeft de bal voor. Inworp. Toscani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mini met een snelle inworp. Briceño geeft de bal voor. Piar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pora passt de bal met de wreef. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo passt de bal met de wreef. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez met een sublieme pass. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño geeft een lange en hoge pass. Piar maakt een snoekduik en kopt de bal. Mingardi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENEZUELA CITY CLUB FC 61%, Venecho fc 39%.
VENEZUELA CITY CLUB FC - Venecho fc 0:1

47e minuut.
Vizcaíno kopt de bal weg. Briceño rent richting de bal. Briceño passt de bal met de wreef. Piar is nu in balbezit. Piar draait met de bal, schiet en ... Mingardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Téllez kan de bal niet met de borst controleren. Téllez passt de bal zonder na te denken. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Mingardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - Venecho fc 0:2

56e minuut.
Briceño passt de bal zonder na te denken. Téllez rent richting de bal. Téllez passt de bal zonder na te denken. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... Mingardi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Katsaraios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özdinçer rent richting de bal. Met opzet legt Téllez zijn tegenspeler op de grond. Téllez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Zamoyski is nu in balbezit. Häny rent richting de bal. Häny geeft een lange en hoge pass. Zamoyski rent richting de bal. Zamoyski haalt uit met een fantastische trap. Téllez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - Venecho fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENEZUELA CITY CLUB FC 55%, Venecho fc 45%.
VENEZUELA CITY CLUB FC - Venecho fc 1:2