Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avalancha FC AC Portuguesa
Avalancha-2 Tactiek 8-1-1
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 36.4
excellent Schieten average
very good Passen weak
excellent Verdedigen good


9e minuut.
Praxedes rent richting de bal. Magolego verovert de bal door een tackle van achteren. Schweickert met een sublieme pass. Dędek is nu in balbezit. Dędek draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Dędek rent richting de bal. Zykov is nu in balbezit. Met opzet legt Puhm zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Puhm moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Puhm schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Qvist speelt de bal door. Răcaru rent richting de bal. Răcaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Zykov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zykov draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Răcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru passt de bal zonder na te denken. Qvist probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dędek de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert geeft een hoge lob. Dędek kopt de bal weg. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Schumana kopt de bal weg. Daar is Çankırılılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dędek is nu in balbezit. Dędek schiet op doel. Zamieniecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - AC Portuguesa 1:0

36e minuut.
Praxedes rent richting de bal. Dędek verovert de bal door een tackle van achteren. Zykov is nu in balbezit. Dędek rent richting de bal. Dędek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - AC Portuguesa 2:0

41e minuut.
Mergiu heeft problemen om de bal te vangen. Qvist probeert naar een medespeler te passen. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek schiet op doel. Zamieniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - AC Portuguesa 3:0

45e minuut.
Praxedes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magolego met een snelle inworp. Dędek is nu in balbezit. Dędek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalancha FC 20%, AC Portuguesa 80%.
Avalancha FC - AC Portuguesa 3:0

47e minuut.
Schweickert geeft een lange en hoge pass. Dędek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Centellas. Centellas krijgt een gele kaart. Dędek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dędek kan niet meer verder spelen. Uturys komt het veld opgelopen. Schweickert met een snel genomen vrije trap. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Qvist heeft problemen om de bal te vangen. Qvist passt de bal zonder na te denken. Daar is Schweickert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweickert geeft de bal voor. Uturys springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Qvist passt de bal met de wreef. Zykov rent richting de bal. Zykov passt de bal in één keer door. Magolego is nu in balbezit. Magolego geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Schweickert met een sublieme pass. Magolego bereikt de bal nog maar net als eerste. Magolego met een sublieme pass. Zykov rent richting de bal. Zykov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Qvist rent richting de bal. Qvist geeft een lange en hoge pass. Uturys bereikt de bal nog maar net als eerste. Uturys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avalancha FC - AC Portuguesa 4:0

76e minuut.
Akii-Bua komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Răcaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergiu rent richting de bal. Zykov verovert de bal door een tackle van achteren. Zykov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avalancha FC 21%, AC Portuguesa 79%.
Avalancha FC - AC Portuguesa 4:0