Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VENEZUELA CITY CLUB FC Atletico Zulia
unica Tactiek Korn 8
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
50.5 gemiddelde waardering 60.9
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


13e minuut.
Mossoró geeft een hoge lob. Inworp. Hrenciuc met een snelle inworp. Bracho rent richting de bal. Bracho schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Pravettoni is nu in balbezit. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora passt de bal met de wreef. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Turchin kopt de bal weg. Klungelig pakt Mossoró de bal. Pravettoni is nu in balbezit. Pravettoni draait met de bal, schiet en ... Mingardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - Atletico Zulia 0:1

29e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc speelt de bal door. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pravettoni speelt de bal door. Hrenciuc heeft problemen om de bal te vangen. Hrenciuc speelt de bal door. Bracho is nu in balbezit. Bracho schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - Atletico Zulia 0:2

44e minuut.
Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel. Costabile probeert de bal aan de voet te houden. Turchin rent richting de bal. Turchin draait met de bal, schiet en ... Mingardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENEZUELA CITY CLUB FC 70%, Atletico Zulia 30%.
VENEZUELA CITY CLUB FC - Atletico Zulia 0:2

49e minuut.
Özdinçer neemt vlug de vrije trap. Zamoyski rent richting de bal. Vizcaíno rent richting de bal. Zamoyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamoyski draait met de bal, schiet en ... Caolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Garvey met een sublieme pass. Hrenciuc is nu in balbezit. Mossoró maakt een afschuwelijke overtreding. Mossoró krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc probeert naar een medespeler te passen. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Mingardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VENEZUELA CITY CLUB FC - Atletico Zulia 0:3

90e minuut.
Hrenciuc speelt de bal door. Bracho rent richting de bal. Mossoró legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mossoró krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bracho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turchin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VENEZUELA CITY CLUB FC 66%, Atletico Zulia 34%.
VENEZUELA CITY CLUB FC - Atletico Zulia 0:3