Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Lagann F.C Saurios de Caracas FC
352 wn85 Tactiek Renacer
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.6 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Perez Greco rent richting de bal. Perez Greco geeft een lange en hoge pass. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Gow Jen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 1:0

10e minuut.
Perez Greco is nu in balbezit. Briga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perez Greco raakt geblesseerd tijdens het duel. Perez Greco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zuccalà maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Herrera speelt de bal door. Inworp. Wagenhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briga geeft een hoge lob. Baleiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perez Greco speelt de bal door. Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes speelt de bal door. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 2:0

25e minuut.
Briga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cantona de bal. Baleiro is nu in balbezit. Baleiro schiet op doel. Palmezano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 2:1

26e minuut.
Bărbat is nu in balbezit. Bărbat probeert naar een medespeler te passen. Briga geeft een hoge lob. Baleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 2:2

32e minuut.
Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Greco speelt de bal door. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macharski is nu in balbezit. Macharski geeft een hoge lob. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 3:2

36e minuut.
Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco probeert naar een medespeler te passen. Zuccalà heeft problemen om de bal te vangen. Zuccalà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 51%, Saurios de Caracas FC 49%.
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 4:2

59e minuut.
Caro geeft de bal voor. Inworp. Macharski met een snelle inworp. Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco speelt de bal door. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 5:2

62e minuut.
Yardley komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Inworp. Guerra komt het veld opgelopen. Ávila komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Kučma komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gow Jen met een sublieme pass. Montiel kopt de bal weg. Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus geeft een hoge lob. Baleiro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Guerra onderschept slim de pass. Guerra speelt de bal door. Naishtadt is nu in balbezit. Macharski rent richting de bal. Macharski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 39%, Saurios de Caracas FC 61%.
Team Lagann F.C - Saurios de Caracas FC 5:2