Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milan eSports United of Manchester 98-99
2X Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
14% Spel op eigen helft 86%
75 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 19.5
incredible Schieten weak
excellent Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Ciocia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Notaroberto. Ciocia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sootemäe met een snel genomen vrije trap. Sandoval controleert de bal met de borst. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Sootemäe passt de bal zonder na te denken. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 1:0

2e minuut.
Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Molletones speelt de bal door. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Sootemäe rent richting de bal. Sootemäe probeert naar een medespeler te passen. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 2:0

5e minuut.
Sootemäe verovert de bal door een tackle van achteren. Sootemäe probeert naar een medespeler te passen. Denigri speelt de bal door. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 3:0

6e minuut.
Baralt kopt de bal weg. Denigri probeert de bal met de borst te controleren. Denigri met een sublieme pass. Ciocia rent richting de bal. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 4:0

7e minuut.
Sootemäe passt de bal met de wreef. Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft de bal voor. Ciocia springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sootemäe kopt de bal weg. Ciocia rent richting de bal. Ciocia geeft de bal voor. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 5:0

10e minuut.
Sootemäe passt de bal in één keer door. Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft een lange en hoge pass. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 6:0

11e minuut.
Ciocia rent richting de bal. Molletones rent richting de bal. Molletones passt de bal zonder na te denken. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia onderschept slim de pass. Ciocia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 7:0

13e minuut.
Molletones verovert de bal door een tackle van achteren. Molletones passt de bal met de wreef. Ciocia heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sootemäe rent richting de bal. Sootemäe speelt de bal door. Anzoátegui heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval rent richting de bal. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 8:0

16e minuut.
Sootemäe geeft een hoge lob. Zárate kopt de bal weg. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anzoátegui heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valdés speelt de bal door. Denigri kopt de bal weg. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Denigri met een snelle inworp. Sootemäe rent richting de bal. Sootemäe passt de bal in één keer door. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Denigri speelt de bal door. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Sandoval passt de bal in één keer door. Ciocia rent richting de bal. Ciocia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Denigri met de inworp. Daar is Sootemäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sootemäe speelt de bal door. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 9:0

23e minuut.
Denigri geeft de bal voor. Sandoval kopt de bal weg. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 10:0

24e minuut.
Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Denigri begaat een overtreding. Denigri krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sootemäe met een sublieme pass. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cadíz geeft een hoge lob. Febles kopt de bal weg. Denigri met een sublieme pass. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Valdés trapt de bal weg. Denigri met een sublieme pass. Sootemäe speelt de bal door. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 11:0

28e minuut.
Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones geeft een hoge lob. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 12:0

30e minuut.
Valdés trapt de bal weg van het doel. Molletones kopt de bal weg. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 13:0

31e minuut.
Denigri rent richting de bal. Denigri geeft een hoge lob. Ciocia met een sublieme pass. Sootemäe rent richting de bal. Sootemäe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Baralt is nu in balbezit. Denigri verovert de bal door een tackle van achteren. Denigri met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 14:0

33e minuut.
Vásquez passt de bal met de wreef. Anzoátegui speelt de bal door. Sandoval rent richting de bal. Ciocia rent richting de bal. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 15:0

36e minuut.
Sucre passt de bal in één keer door. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 16:0

37e minuut.
Vásquez rent richting de bal. Vásquez passt de bal met de wreef. Zárate rent richting de bal. Ciocia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Denigri met een sublieme pass. Klungelig pakt Anzoátegui de bal. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel. Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 17:0

40e minuut.
Ciocia is nu in balbezit. Anzoátegui is nu in balbezit. Ciocia onderschept slim de pass. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 18:0

40e minuut.
Notaroberto heeft problemen om de bal te vangen. Notaroberto met een sublieme pass. Klungelig pakt Anzoátegui de bal. Sandoval rent richting de bal. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zárate kopt de bal weg. Inworp. Sootemäe met een snelle inworp. Molletones geeft de bal voor. Ciocia springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sootemäe geeft een lange en hoge pass. Medina kopt de bal weg. Baralt rent richting de bal. Sandoval verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valdés trapt de bal weg van het doel. Molletones speelt de bal door. Ciocia rent richting de bal. Ciocia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 19:0

45e minuut.
Zárate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Febles probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molletones met de inworp. Sootemäe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 11%, United of Manchester 98-99 89%.
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 20:0

46e minuut.
Molletones probeert naar een medespeler te passen. Denigri rent richting de bal. Denigri geeft een hoge lob. Sandoval controleert de bal met de borst. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 21:0

49e minuut.
Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 22:0

50e minuut.
Kubiński passt de bal in één keer door. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal met de wreef. Daar is Ciocia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sootemäe onderschept slim de pass. Sootemäe geeft de bal voor. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Valdés bokst de bal weg.

52e minuut.
Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones passt de bal in één keer door. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia schiet op doel. Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 23:0

54e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval passt de bal met de wreef. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Notaroberto de bal. Denigri speelt de bal door. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Valdés bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 24:0

56e minuut.
Notaroberto speelt de bal door. Vásquez heeft problemen om de bal te vangen. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Sandoval passt de bal met de wreef. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap. Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 25:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sootemäe met de inworp. Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft de bal voor. Ciocia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval geeft de bal voor. Ciocia rent richting de bal. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Medina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valdés bokst de bal weg. Valdés speelt de bal door. Molletones geeft een lange en hoge pass. Ciocia springt en kopt de bal. Paal!

61e minuut.
Notaroberto met een sublieme pass. Denigri rent richting de bal. Denigri geeft een hoge lob. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Molletones is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zárate zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molletones geeft een hoge lob. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Denigri neemt de hoekschop. Sandoval krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciocia rent richting de bal. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 26:0

65e minuut.
Kubiński met een sublieme pass. Molletones heeft problemen om de bal te vangen. Molletones probeert naar een medespeler te passen. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Anzoátegui met een harde bal richting middenveld. Sootemäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sootemäe passt de bal zonder na te denken. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Zárate de bal. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones passt de bal zonder na te denken. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia schiet op doel. Valdés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft een hoge lob. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anzoátegui de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 27:0

69e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones verovert de bal door een tackle van achteren. Molletones geeft een lange en hoge pass. Valdés maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ciocia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 28:0

70e minuut.
Sootemäe probeert naar een medespeler te passen. Denigri bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Denigri de bal. Denigri geeft een hoge lob. Sandoval maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdés bokst de bal weg. Klungelig pakt Anzoátegui de bal. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia schiet op doel. Valdés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 29:0

72e minuut.
Sucre rent richting de bal. Sucre speelt de bal door. Molletones bereikt de bal nog maar net als eerste. Molletones geeft een lange en hoge pass. Sandoval krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 30:0

74e minuut.
Molletones onderschept slim de pass. Molletones passt de bal zonder na te denken. Ciocia rent richting de bal. Ciocia geeft een lange en hoge pass. Sandoval springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zárate met een sublieme pass. Molletones rent richting de bal. Molletones geeft een hoge lob. Ciocia maakt een snoekduik en kopt de bal. Valdés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 31:0

79e minuut.
Sucre met een sublieme pass. Molletones met een sublieme pass. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 32:0

80e minuut.
Sucre heeft problemen om de bal te vangen. Sootemäe is nu in balbezit. Sootemäe passt de bal met de wreef. Ciocia rent richting de bal. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sucre kopt de bal weg. Denigri rent richting de bal. Denigri passt de bal in één keer door. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 33:0

85e minuut.
Molletones rent richting de bal. Molletones speelt de bal door. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Medina probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 34:0

86e minuut.
Margiota met een sublieme pass. Sandoval rent richting de bal. Sandoval passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciocia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zigdis kopt de bal weg. Klungelig pakt Molletones de bal. Molletones speelt de bal door. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 35:0

89e minuut.
Zigdis rent richting de bal. Margiota is nu in balbezit. Margiota geeft een hoge lob. Daar is Ciocia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valdés trapt de bal weg. Molletones probeert naar een medespeler te passen. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 36:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan eSports 16%, United of Manchester 98-99 84%.
AC Milan eSports - United of Manchester 98-99 36:0