Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
All Star Venezuela Venecho fc
defensa.532 Tactiek Berlin 1
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 51.8
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Mini passt de bal zonder na te denken. Briceño speelt de bal door. Zenoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenoni schiet op doel. Escalona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kreijermaat geeft de bal voor. Daar is Soublette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ... Escalona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - Venecho fc 0:1

7e minuut.
Piar rent richting de bal. Vizcarrondo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piar. Piar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño geeft een lange en hoge pass. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenoni rent richting de bal. Zenoni schiet op doel. Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kreijermaat neemt de hoekschop. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenoni is nu in balbezit. Zenoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Piar is nu in balbezit. Piar met een sublieme pass. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Zenoni is nu in balbezit. Zenoni draait met de bal, schiet en ... Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kreijermaat onderschept slim de pass. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño geeft een lange en hoge pass. Piar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - Venecho fc 0:2

31e minuut.
Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kreijermaat met een snelle inworp. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Escalona bokst de bal weg. Klungelig pakt Soublette de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kreijermaat neemt de hoekschop. Piar krijgt zijn hoofd ertegen. Escalona probeert wanhopig de bal te grijpen. Soublette probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - Venecho fc 0:3

34e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Mini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fuentes de bal. Zenoni rent richting de bal. Zenoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Escalona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - Venecho fc 0:4

42e minuut.
Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mini rent richting de bal. Mini passt de bal in één keer door. Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kreijermaat met een snelle inworp. Briceño met een sublieme pass. Zenoni heeft problemen om de bal te vangen. Zenoni haalt uit met een fantastische trap. Escalona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - Venecho fc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Venezuela 81%, Venecho fc 19%.
All Star Venezuela - Venecho fc 0:5

47e minuut.
Katsaraios probeert de bal aan de voet te houden. Mini rent richting de bal. Mini passt de bal zonder na te denken. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Escalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Briceño passt de bal in één keer door. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat speelt de bal door. Klungelig pakt Piar de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Escalona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - Venecho fc 0:6

52e minuut.
Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat speelt de bal door. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ... Escalona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
All Star Venezuela - Venecho fc 0:7

55e minuut.
Kreijermaat speelt de bal door. Piar heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Piar is nu in balbezit. Piar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Escalona trapt de bal weg van het doel. Mini kopt de bal weg. Klungelig pakt Ramírez de bal. Zenoni is nu in balbezit. Zenoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini met een sublieme pass. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Escalona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño geeft een lange en hoge pass. Zenoni is nu in balbezit. Piar rent richting de bal. Piar haalt uit met een fantastische trap. Escalona bokst de bal weg.

66e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño passt de bal met de wreef. Piar heeft problemen om de bal te vangen. Piar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek rent richting de bal. Krzynówek geeft de bal voor. Briceño rent richting de bal. Briceño geeft de bal voor. Escalona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat geeft een lange en hoge pass. Zenoni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piar rent richting de bal. Piar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mini passt de bal zonder na te denken. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat geeft een hoge lob. Zenoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Piar passt de bal in één keer door. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini passt de bal zonder na te denken. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: All Star Venezuela 79%, Venecho fc 21%.
All Star Venezuela - Venecho fc 0:7