Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaFC AC Milan eSports
Nelson10 Tactiek 2X
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
46.6 gemiddelde waardering 66
good Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Sootemäe is nu in balbezit. Sootemäe passt de bal met de wreef. Denigri met een sublieme pass. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardasz schiet op doel. Riberos bokst de bal weg. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarowicz geeft een hoge lob. Denigri is nu in balbezit. Denigri geeft de bal voor. Ciocia springt en kopt de bal. Riberos bokst de bal weg. Kardasz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - AC Milan eSports 0:1

9e minuut.
Sootemäe is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre passt de bal in één keer door. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo haalt uit met een fantastische trap. N`Diatt bokst de bal weg.

15e minuut.
Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocia passt de bal met de wreef. Kardasz rent richting de bal. Kardasz haalt uit met een fantastische trap. Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quintanilha heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

17e minuut.
Kubiński geeft een hoge lob. Simonelli heeft problemen om de bal te vangen. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia schiet op doel. Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - AC Milan eSports 0:2

18e minuut.
Santos komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Denigri met een sublieme pass. Kardasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonelli maakt een afschuwelijke overtreding. Simonelli krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo schiet op doel. N`Diatt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - AC Milan eSports 1:2

28e minuut.
Molletones geeft een hoge lob. Daar is Siewkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Riberos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - AC Milan eSports 1:3

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacio komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Siewkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kardasz is nu in balbezit. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia draait met de bal, schiet en ... Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - AC Milan eSports 1:4

37e minuut.
Rebolledo komt het veld opgelopen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft een hoge lob. Merlo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - AC Milan eSports 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 61%, AC Milan eSports 39%.
RomaFC - AC Milan eSports 2:4

54e minuut.
Selić is nu in balbezit. Lugo begaat een overtreding. Selić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bejarano komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Siewkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kardasz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siewkowski. Siewkowski krijgt een gele kaart. Kardasz raakt geblesseerd tijdens het duel. Luzzatto komt het veld opgelopen. Sootemäe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciocia krijgt zijn hoofd ertegen. Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski geeft een lange en hoge pass. Sootemäe kopt de bal weg. Ciocia rent richting de bal. Ciocia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciocia geeft een lange en hoge pass. Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cetnarowicz geeft een hoge lob. Ruiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruiz geeft een hoge lob. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia schiet op doel. Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Sootemäe probeert naar een medespeler te passen. Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft de bal voor. Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 63%, AC Milan eSports 37%.
RomaFC - AC Milan eSports 2:4