Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaFC Team Lagann F.C
Nelson10 Tactiek 442 wnpv
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
44.3 gemiddelde waardering 64.4
adequate Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Perez Greco kopt de bal weg. Rincón is nu in balbezit. Rincón geeft een lange en hoge pass. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà schiet op doel. Saggiomo bokst de bal weg.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riberos komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Simonelli rent richting de bal. Zuccalà verovert de bal door een tackle van achteren. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Team Lagann F.C 0:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Simonelli de bal onder controle te krijgen. Zuccalà rent richting de bal. Siewkowski rent richting de bal. Zuccalà onderschept slim de pass. Zuccalà schiet op doel. Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quintanilha heeft problemen om de bal te vangen. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt draait met de bal, schiet en ... Riberos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Team Lagann F.C 0:2

32e minuut.
Rincón passt de bal zonder na te denken. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà passt de bal zonder na te denken. Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguirre komt het veld opgelopen. Santos komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Klungelig pakt Pommerenke de bal. Pommerenke passt de bal zonder na te denken. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Riberos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Team Lagann F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 67%, Team Lagann F.C 33%.
RomaFC - Team Lagann F.C 0:3

46e minuut.
Bejarano komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Buitenspel voor Naishtadt. Goede buitenspelval van de verdediging. Bejarano neemt vlug de vrije trap. Chalbaud kopt de bal weg. Merlo rent richting de bal. Merlo haalt uit met een fantastische trap. Palmezano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugo met een snelle inworp. Doğan geeft een hoge lob. Chalbaud maakt een snoekduik en kopt de bal. Palmezano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Team Lagann F.C 1:3

57e minuut.
Perez Greco passt de bal met de wreef. Arocha rent richting de bal. Arocha geeft de bal voor. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bejarano geeft een lange en hoge pass. Santos rent richting de bal. Rincón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rincón krijgt een gele kaart. Santos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luzzatto komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Herrera komt het veld opgelopen. Macharski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Merlo stond buitenspel. Kučma komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Szviták met een sublieme pass. Guerra speelt de bal door. Kučma rent richting de bal. Kučma schiet op doel. Riberos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Team Lagann F.C 1:4

78e minuut.
Cetnarowicz passt de bal zonder na te denken. Luzzatto is nu in balbezit. Luzzatto geeft een lange en hoge pass. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Team Lagann F.C 1:5

80e minuut.
Macharski passt de bal zonder na te denken. Kučma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kučma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zuccalà neemt zijn aanloop. Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Team Lagann F.C 1:6

88e minuut.
Zuccalà kopt de bal weg. Daar is Doğan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučma is nu in balbezit. Kučma geeft een hoge lob. Macharski geeft een hoge lob. Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 60%, Team Lagann F.C 40%.
RomaFC - Team Lagann F.C 1:6