Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Saurios de Caracas FC
Korn 8 Tactiek Renacer
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 9
65 gemiddelde waardering 54.2
excellent Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Hrenciuc met een sublieme pass. Pravettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravettoni speelt de bal door. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bărbat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garvey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrenciuc geeft een hoge lob. Turchin krijgt zijn hoofd ertegen. French verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Saurios de Caracas FC 1:0

10e minuut.
Inworp. Hrenciuc met de inworp. Bracho heeft problemen om de bal te vangen. Bracho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vandeurzen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pravettoni speelt de bal door. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc passt de bal met de wreef. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap. French kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mangana met een snelle inworp. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc geeft de bal voor. Aroztegu geeft de bal voor. Turchin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bărbat geeft de bal voor. Butto kopt de bal weg. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin draait met de bal, schiet en ... Delcourt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aroztegu neemt de hoekschop. Turchin maakt een snoekduik en kopt de bal. French kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat geeft een hoge lob. Pravettoni kopt de bal weg. Turchin rent richting de bal. Turchin draait met de bal, schiet en ... French verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 37%, Saurios de Caracas FC 63%.
Atletico Zulia - Saurios de Caracas FC 1:0

46e minuut.
Grumezea komt het veld opgelopen. Ćwiek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Butto passt de bal in één keer door. Daar is Yriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yriarte geeft een hoge lob. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Yriarte heeft problemen om de bal te vangen. Yriarte probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aroztegu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aroztegu geeft een lange en hoge pass. Bracho krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
French trapt de bal weg. Garvey kopt de bal weg. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc geeft een hoge lob. Turchin maakt een snoekduik en kopt de bal. French bokst de bal weg.

54e minuut.
Yriarte probeert naar een medespeler te passen. Aroztegu probeert naar een medespeler te passen. Pravettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravettoni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Saurios de Caracas FC 2:0

62e minuut.
Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus geeft een lange en hoge pass. Aroztegu geeft een hoge lob. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Saurios de Caracas FC 3:0

69e minuut.
Mangana rent richting de bal. Mangana geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc rent richting de bal. Hrenciuc geeft een hoge lob. Turchin maakt een snoekduik en kopt de bal. French verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bărbat is nu in balbezit. Hrenciuc onderschept slim de pass. Hrenciuc probeert naar een medespeler te passen. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mangana rent richting de bal. Mangana passt de bal zonder na te denken. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Turchin is nu in balbezit. Turchin schiet op doel. French probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Caro met een snelle inworp. Aroztegu is nu in balbezit. Aroztegu speelt de bal door. Turchin is nu in balbezit. Turchin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Saurios de Caracas FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 35%, Saurios de Caracas FC 65%.
Atletico Zulia - Saurios de Caracas FC 4:0