Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
implacables c.d.prado
IMPLACABLE Tactiek 4-4-2-espejo1
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten formidable
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


11e minuut.
Villalta passt de bal met de wreef. Villasmil heeft problemen om de bal te vangen. Villasmil passt de bal in één keer door. Granados is nu in balbezit. Granados schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bełzowski is nu in balbezit. Bełzowski probeert naar een medespeler te passen. Mazzioli rent richting de bal. Mazzioli draait met de bal, schiet en ... Limardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - c.d.prado 0:1

32e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Sanches onderschept slim de pass. Sanches geeft een hoge lob. Başkafa krijgt zijn hoofd ertegen. Limardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - c.d.prado 0:2

44e minuut.
Panasewicz rent richting de bal. Mazzioli verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzioli passt de bal zonder na te denken. Başkafa is nu in balbezit. Başkafa haalt uit met een fantastische trap. Limardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 59%, c.d.prado 41%.
implacables - c.d.prado 0:2

47e minuut.
Piankowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Defoe met een sublieme pass. Píccolo probeert naar een medespeler te passen. Bełzowski is nu in balbezit. Bełzowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sanches rent richting de bal. Sanches geeft een hoge lob. Mazzioli is nu in balbezit. Başkafa is nu in balbezit. Başkafa haalt uit met een fantastische trap. Limardo bokst de bal weg.

65e minuut.
Świderek met een sublieme pass. Sierny probeert de bal met de borst te controleren. Başkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkafa haalt uit met een fantastische trap. Limardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
implacables - c.d.prado 0:3

75e minuut.
Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor passt de bal zonder na te denken. Villasmil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villasmil haalt uit met een fantastische trap. Pieniążkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mazzioli verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzioli passt de bal in één keer door. Sierny rent richting de bal. Başkafa verovert de bal door een tackle van achteren. Başkafa haalt uit met een fantastische trap. Limardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: implacables 58%, c.d.prado 42%.
implacables - c.d.prado 0:3